dymek24 Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 witam mam sprzet taki jak widac ale teraz powrocilem do seryjnych ustawien procka i grafiki temperatura procka wynosi 42-43 stopnie a calosci 32 pasta jest srebna na procku czy powinna byc tak wysoka przy normalnych ustawieniach??? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Nie napisałeś jakie masz chłodzenie, ale przy normalnym taka temperatura jest niska, mój duron 1300 ma przy zamknietej obudowie 49 (otwarta 44)stopni, athlony które widziałem 1700 do 2000 miały temperatury o kilka stopni wyższe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 A jak sprawdzasz temp.?W BIOSie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 witam mam sprzet taki jak widac ale teraz powrocilem do seryjnych ustawien procka i grafiki temperatura procka wynosi 42-43 stopnie a calosci 32 pasta jest srebna na procku czy powinna byc tak wysoka przy normalnych ustawieniach??? dzieki Jesli mas 42-43 C w windowsie to dosc duzo. Jesli przy max stresie, to spoko. Napisz jakie napiecie i chlodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 ALe jak sprawdzesz temp. bo przecież epox zawyrza temp nawde o 8 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 ALe jak sprawdzesz temp. bo przecież epox zawyrza temp nawde o 8 stopni Zawyza ?? 8O , chyba nie o RDA mowisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 ALe jak sprawdzesz temp. bo przecież epox zawyrza temp nawde o 8 stopni Zawyza ?? 8O , chyba nie o RDA mowisz ? Kurna Reed no było na forum przecież że o jakieś 8 stopni zawyrza temp proca...........czy źle prtzeczytałęm?Ale jestem na 100% pewny że to chodziło o RDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 ALe jak sprawdzesz temp. bo przecież epox zawyrza temp nawde o 8 stopni Zawyza ?? 8O , chyba nie o RDA mowisz ? Kurna Reed no było na forum przecież że o jakieś 8 stopni zawyrza temp proca...........czy źle prtzeczytałęm?Ale jestem na 100% pewny że to chodziło o RDA To jak mam na procu 28*C , tem otoczenia 22*C i plyta zaniza mi o 8*C , to znaczy ze mam na nim 20 *C ???? 8O Bezsensu to cokolwiek. Zanizaly KHA , bo temp brana byla spod proca, a nie z wewnatrz. Nie wierze ze RDA tak zawyza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Z tego co mi wiadomo, RDA zaniza o okolo 8C temperature. Tzn jesli pokazuje 30C to w "rzeczywistosci" jest 38C :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Z tego co mi wiadomo, RDA zaniza o okolo 8C temperature. Tzn jesli pokazuje 30C to w "rzeczywistosci" jest 38C :roll: Ooo o to mi chodziło.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 a gdzie takie cos wyczytaliscie, chodzi mi o sprawdzone zrodla, a nie forum, chyba ze ktos czujnik przylozyl do rdzenia, to inna sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 A jak jest na 8K3A, jest tam dioda pod prockiem i nie mam pojecia jaka mam rzeczywista temp. Z tego wychodzi ze dioda zaniza temp. proca, ale o ile? Troche mnie to denerwuje bo roznica w biosach tez jest duza - 15C miedzy starym a najnowszym biosem (tu jest wyzsza) Fuck. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 hmmmm dziwne 8O teraz nie mam chlodnicy (tymczasowo) w ukladzie i temp mam 42 st (wiem wiem , ale nie mam chlodnicy - zmiana kroccow jest) - czyli w rzeczywistosci mam 50st ?? 8O :lol: :lol: nie rozsmieszajcie mnie co do przeklaman , to moga one wynikac z tego , ze jezeli plyta jest pionowo , to cieplo z okraglaka na NB leci prostoo na czujnik od proca (a cieplo to jest niemale) - stad te wasze paniczne skargi na wysokie tempy zauwazcie ze finy w okraglaku sa ustawione tak , aby cieplo jaknajszybciej szlo do gory - czyli prosto na proca i na jego czujnik :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Był kiedys o tym temat na forum.O tych żekomych 8-śmiu stopniach.Z tąd to wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...