Skocz do zawartości
dymek24

czy tak powinno byc??

Rekomendowane odpowiedzi

Nie napisałeś jakie masz chłodzenie, ale przy normalnym taka temperatura jest niska, mój duron 1300 ma przy zamknietej obudowie 49 (otwarta 44)stopni, athlony które widziałem 1700 do 2000 miały temperatury o kilka stopni wyższe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam sprzet taki jak widac  ale teraz powrocilem do seryjnych ustawien procka i grafiki temperatura procka wynosi 42-43 stopnie a calosci 32 pasta jest srebna na procku czy powinna byc tak wysoka przy normalnych ustawieniach??? dzieki

Jesli mas 42-43 C w windowsie to dosc duzo. Jesli przy max stresie, to spoko.

Napisz jakie napiecie i chlodzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ALe jak sprawdzesz temp. bo przecież epox zawyrza temp nawde o 8 stopni

Zawyza ?? 8O , chyba nie o RDA mowisz ?

Kurna Reed no było na forum przecież że o jakieś 8 stopni zawyrza temp proca...........czy źle prtzeczytałęm?Ale jestem na 100% pewny że to chodziło o RDA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ALe jak sprawdzesz temp. bo przecież epox zawyrza temp nawde o 8 stopni

Zawyza ?? 8O , chyba nie o RDA mowisz ?

Kurna Reed no było na forum przecież że o jakieś 8 stopni zawyrza temp proca...........czy źle prtzeczytałęm?Ale jestem na 100% pewny że to chodziło o RDA

To jak mam na procu 28*C , tem otoczenia 22*C i plyta zaniza mi o 8*C , to znaczy ze mam na nim 20 *C ???? 8O

Bezsensu to cokolwiek.

Zanizaly KHA , bo temp brana byla spod proca, a nie z wewnatrz.

Nie wierze ze RDA tak zawyza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak jest na 8K3A, jest tam dioda pod prockiem i nie mam pojecia jaka mam rzeczywista temp.

Z tego wychodzi ze dioda zaniza temp. proca, ale o ile?

Troche mnie to denerwuje bo roznica w biosach tez jest duza - 15C miedzy starym a najnowszym biosem (tu jest wyzsza)

Fuck.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm dziwne 8O teraz nie mam chlodnicy (tymczasowo) w ukladzie i temp mam 42 st (wiem wiem , ale nie mam chlodnicy - zmiana kroccow jest) - czyli w rzeczywistosci mam 50st ?? 8O :lol: :lol: nie rozsmieszajcie mnie

co do przeklaman , to moga one wynikac z tego , ze jezeli plyta jest pionowo , to cieplo z okraglaka na NB leci prostoo na czujnik od proca (a cieplo to jest niemale) - stad te wasze paniczne skargi na wysokie tempy

zauwazcie ze finy w okraglaku sa ustawione tak , aby cieplo jaknajszybciej szlo do gory - czyli prosto na proca i na jego czujnik :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi