niC Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Cześć! Ponieważ moja płyta główna to płyta samych problemów czas się jej pozbyć i kupić coś nowego. Co mnie interesuje. Sprawdzona i tania płyta, porównywalna do tego co mam, ale z jednym wyjątkiem. Mianowicie z możliwością dobrego, albo chociaż jakiegokolwiek OC. Ze względu ma brak $$ używane propozycje z allegro też są mile widziane; ) Z góry dzięki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Napisz ile mniej więcej możesz wydać, bo tak bez określonej kwoty ciężko coś polecić. Może GB P35-DS3L, całkiem niezła z dobrym OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niC Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 ok 200-250zł Nie koniecznie chcę Gigabyte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Potrzebujesz SLI?? Jeśli nie to coś s P35 lub jeszcze taniej GIGABYTE GA-P31-DS3L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niC Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Nie nie potrzebuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 No to szukaj Tanio Gigabyta Ep35 DS3L a jak nie to EP31 DS3L, już taki na P31 lepiej zakręci niż ten mega problemowy 650i DS4 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Tylko jakbyś brał tego P31 to zwróć uwagę na to iż nie włożysz tam więcej pamięci już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niC Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Nie koniecznie chce Gigabyta, mam uraz do tych płyt.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ale teraz Gigabyte się poprawił i podane przeze mnie propozycję są naprawdę OK. Ewentualnie szukaj Asusa P5QL Pro. Tudzież MSI P35 Neo2-FR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niC Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Na allegro jest teraz Ep35 DS3L. Licytować ? Temat o Ep31 ma już wiele stron wiec myślę, że ktoś kręcił na niej e4300 i mi pomoże ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jak najbardziej o ile wylicytujesz ją za tyle ile chcesz :) Jakby co to Ep31 też dobra będzie. Tylko musisz pamiętać że do niej 4Gb to tylko 2x2GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niC Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 A w Ep35 da raade 4x1 ? A no i do ilu ja warto licytować ? znalazłem jeszcze takie cudo http://allegro.pl/item496478471_swietna_gi...d_zlotowki.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Da rade:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...