Gość Defix Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Chciałbym nagrywac rozne pliki na plyte DVD. Ściągałem już kilka programów w tym celu, ale żaden z nich nie spełnił moich oczkiwań. Może mi ktoś napisac jakim najlepiej programem mam wypalic plyty i je nagrywac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) CDBurnerXP/ImgBurn? No i jakie są Twoje wymagania? Edytowane 7 Grudnia 2008 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ashampoo Burning Studio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Defix Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Czego wymagnia? Nareszcie jakiś dobry program :D Wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Nero ! Klasyk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanMarian Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 ja chyba od zawsze używam CdBurnerXp i jestem zadowolona. :rolleyes: Kiedys u znajomego nagrywałam płytke czymś innym i masakra jakaś była! :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Ashampoo Burning Studio U mnie też wisi szampon, prosty, lekki i przyjemny, do nagrywania wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...