Gość Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Witam Kupilem seobie ostanio komputer amd64x2 5000 + ati 3650 512mb + dysk 320gb , nagrywarka i niestety obudowa tracer.Obodowa jest ladna ale posiada jakis standardowy zasilacz ktory jest niesamowicie glosny. Zastanawiam sie nad wymianą zasilacza na topower SilentEZ 400W.Czy ktos z was posiada go i moze sie pochwalic opinią?Interesuje mnie glownie cisza i stabilne napiecia.Moze wersja 350 w zupelnosci wystarczy do mojego zestawu? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ostatnio kupiłem do zabawy SilentEZ 350W (do sprzętu klasy p3, ale jednak). Krótko mówiąc porządny zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Masz tutaj testy tych 2 zasilaczy http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=492 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 ten 350Wat wystarczy do mojego zestawu czy zasłaby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) Tak Edytowane 8 Grudnia 2008 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...