rendez Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Siemka!!! Czytam forum, czytam i nie moge dotrzec to tej najwazniejszej kwesti. Prosze o odpowiedz jesdnym slowem- czy lepszy jest XP1700+ DUT3C czy DLT3C. o 15 kupije nowy procesor, bardzo zalezy mi na podpowiedzi. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Bylo poszukac! Ale ze wzgledu na Twoj pospiech to powiem ze lepszy jest (na pewno w przypadku 1700+) DLT3C a L oznacza standardowe 1.5 Vcore ( U=1.6Vcore , K= 1.65) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 BIERZ DLT3C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Na wyższych napięciach lepiej kreci się DUT3C, ale jak chcesz dojechać np. do 2.2GHz nie zwiększając napięcia lub mało je podnosząc lepiej DLT3C. P.S. To co napisałem to moje własne doświadczenia z tymi procami :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Na wyższych napięciach lepiej kreci się DUT3C, ale jak chcesz dojechać np. do 2.2GHz nie zwiększając napięcia lub mało je podnosząc lepiej DLT3C. P.S. To co napisałem to moje własne doświadczenia z tymi procami :). Też tak myslę.MOżę nie testowałem dużo procków i nawed w rękach (narazie ) nie miałem tego DLT3 ale z tego co czytałęm u rużnych ludzi to faktyczie tak jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Czy DUT3C i DLT3C roznia sie cenowo ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Czy DUT3C i DLT3C roznia sie cenowo ??W wiekszości sklepów obydwie wersje są po prostu "towarem" i nie różnią się cenowo. Gdy bedziesz chciał wybrać konkretną serię i tak popatrzą na Ciebie jak na idiote bo przecież "wszystkie są 1700+ :) "... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 W niektórych sklepach procki 0.18 mikrona i 0.13 mikrona nie roznia sie cena a te pierwsze sa nawet drozsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Ale jeszcze są w sklepach dostępne 0.18 mikrona.PAre dni temu kumpel kupił kompa i dosteł antka 1700+ 0.18 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 popatrzą na Ciebie jak na idiote bo przecież "wszystkie są 1700+ :) "... Wtedy ja zkontruje i powiem ze to oni sa idiotami :P :P :P :lol: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 hm.. fajnie maja ci co mieszkaja w miastach gdzie sa sklepy w ktorych mozna pogrymasic co do serii procka cy producenta grafiki. pamiertam jak lazilem po moim zadupiu z mocnym postanowieniem zakupu leadteka gf3ti200 a skonczylo sie na tym co mam w podpisie :twisted: Co do topicu... hm.. rekordowe oc 1700+ 0,13 widzialem na satym legendarnym JIUHB z 51 tygodnia, wiec ciezko powiedziec. Niestey raczej nie mam mozliwosci wymiany procka co 2 seriie jak niektorzy tutaj. czyli skoro mam dut3c jiuhb 0308 to jestem los ? :D Hehe wyszlo ze to proc zdegradowany z 3000+ co za bzdura :lol: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Czy ktos z was ma juz AXDA1700DUT3C JIUHB 0313RPMW bo dzis taki odbieram i nie wiem czy mam byc rozczarowany czy tez happy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Czy ktos z was ma juz AXDA1700DUT3C JUUHB 0313RPMW bo dzis taki odbieram i nie wiem czy mam byc rozczarowany czy tez happy? Jak odbierzesz to bedziesz wiedzial. Proc procowi nie rowny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...