Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Mam pewien problem, chce nagrac sobie plyte audio, ktora da sie odtworzyc na wieży, ale mam tylko mp3 i nie wiem czy je wtedy odczyta. Jesli nie, to jak przekonwertowac na CDA? Mam SB Audigy z oprogramowaniem do nagrywania audio, ale nie podpialem sobie kabli od karty do nagrywarki (nie byly zalączone). Prosze o szybka odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Każdy program do nagrywania po wyborze typu płyty > CD Audio automatycznie zamienia pliki mp3 na CDA tak że odtworzy je każda wieża Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 tak jest. nie ma problemu. NERO bardzo ladnie sobie radzi z mp3->cda tylko pamietaj o wyborze CD-AUDIO jako rodzaju płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 no to super! thx! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Małe sprostowanie. Nie każdy program obluguje automatyczną zmiane na CDA. Np WinOnCD 3 nie obsluguje tego. Jeśli masz takowy to wejdź do winampa i tam wcisnij Ctrl+p albo +o nie pamietam. Tam opcja 3 2 od gory albo 3 od gory zmienia mp3 na wavy a te juz sa zmieniane na CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...