GenghisKhan Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 No wlasnie moze wsrod forumowiczow znajde bratnia dusze..... slucha ktos tego nalogowo???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 ja sobie czasem poslucham, ale nie nalogowo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 ano ja slucham :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 ano ja slucham :)no to sie doczekalem kogos:) a jaki album twoim zdaniem najlepszy ???? jaki kawalek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmp Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Dorwalem sie do tego jakies 2 miesiace temu, super muzyczka no i ta wokalistka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Nie powiem zeby nalogowo, ale slucham od czasu do czasu. Co do albumu - najlepszy wg. mnie byl ich pierwszy album, nastepny drugi .. reszta juz byla grana pod komerche, a to mi z lekka nie pasuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Unleashed Memories ++ (fajnie mi sie przy tym jezdzi) Comalies - taki sobie Lacuna Coil - gdzies tak kolo Comalies I tyle slyszalem. Nalogowo nie - ale moja dziewczyna potrafi tego sluchac non-stop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 lacuny nie słucham ale plakat z wokalistką wisi nad łóżkiem ghyhyhy... strony muzycznej nie znam ale wizualna wokalistki! mniaaam eeeheeem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...