Zikerek Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Witam, tak wiec już wyjaśniam problem. Kiedy po dłuższym czasie włączam monitor (kiedy włączam komputer lub gdy jest zostawiony jest na noc) to monitor po chwili robi się czarny (wciąż jest włączony), muszę go wyłączyć i włączyć jeszcze raz i tak do skutku, czasem 3 razy, jednak czasem jest to nawet paręnaście. Monitor jest cały czas włączony, komputer chodzi normalnie, nie grzeje się. Moja karta graf. to ATI Radeon 2600Pro 512MB 128Mbit, monitor Manty 22". Żeby uniknąć dodatkowych pytań, nie instalowałem nowych sterowników (tzn. problem zaczął się przed instalacja sterowników - teraz mam nowe). Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 http://www.manta.com.pl/serwis.php?lang=pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...