piterq1991 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam! Proszę o sprawdzenia loga. Ostatnio wyskakują mi błędy systemu. ComboFix Dziękuje Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 > Ostatnio wyskakują mi błędy systemu. Juz bardziej nie mogles sie wysilic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 1. Opisz dokładniej problem. 2. Log z Hijack poproszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Chodziło mi o raportowanie błędów do Microsoftu. Mam tylko, żeby powiadamiał mnie gdy wystąpią błędy krytyczne i to właśnie one się pojawiają. Log z Hijack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Jezeli w nastepnym poscie nie napiszesz o co Ci DOKLADNIE chodzi i jakie DOKLADNIE bledy wystepuja to watek zniknie, zreszta watpie zeby mialo to jakis zwiazek z tematyka tego forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Jakie aplikacje powodują błędy? Po jakim czasie od uruchomienia ich i komputera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Już po problemie. Zrobiłem format partycji dyskowej. Przepraszam najmocniej za zamieszanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...