Skocz do zawartości
Milan1899

Wyrzucanie Do Windy Podczas Grania Online

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że były już takie tematy, ale poswiecilem kilka h na szukanie w necie informacji i nic to nie pomoglo.

Konto Steam. CS Source wylacza sie zaraz po odpaleniu bez zadnego komunikatu.

- wgrane najnowsze stery do GF 8600 GT nic nie daly

- reinstall steama nie pomogl

Jak gra sie wylaczy, to tak jakby ciagle jest wlaczona bo gdy chce wylaczyc steama, to wyskakuje komunikat, ze do zamkniecia steama trzeba zamknac wszystkie aplikacje ( w domysle css).

Po wlaczeniu multi Call of duty dostaje kicka Server Communication Failure - Pnkbstra.exe

Wyglada na to jakby cos blokowalo mi PB. Antyvira wylaczylem. Firewalla nie mam.

Dolaczam logi z combofixa i hijacka.

http://www.wklejto.pl/18999

http://www.wklejto.pl/19000

Wczesniej zrobilem scana spybotem i usunalem 3 trojany.

Edytowane przez Kolobos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na początek wywal DRWEB (od lat używam kompa w Sieci i nie zauważyłem, aby coś takiego potrzebował - cokolwiek by ten program nie robił, jest zapewne zbędny i może przeszkadzać).

Druga sprawa, ubij proces C:\windows\system32\ctfmon.exe i usuń plik oraz wszelkie kopie. Nie zauważyłem, aby aplikacja była niezbędna do prawidłowego działania systemu. Natomiast często podszywają się pod nią wirusy i trojany.

Następnie przestań używać Internet Explorer i przesiądź się na Firefox lub Opera lub Chrome. W konsekwencji tego możesz usunąć wpisy:

» Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "part 1"
oraz

» Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "part 2"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po wlaczeniu multi Call of duty dostaje kicka Server Communication Failure - Pnkbstra.exe

Ok, robisz tak:

1. Uruchom // msconfig

2. Wchodzisz w zakładkę "uruchamianie"

3. Powinieneś tam mieć proces Pnkbstra.exe - znajdź go i zaznacz ptaszkiem.

4. Mam nadzieję, że pomogło 8O

Edytowane przez garrowq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi