Gość mycha Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Witam Mam do wyboru jedna z 2 płyt głównych i nie wiem która wybrać a wybór mam miedzy GIGABYTE P35 DS3 a MSI P35 NEO , reszt sprzetu to E7200 Samsung F1 500 GB GF9600 GT Chieftec 450W Dzieki wszystkim za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Gigabyte P35 DS3 będzie lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 +1 dla Gigabyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Jeśli chodzi o Gigabyte mówi się że toi awaryjne podzespoły. Chociaż masz gwarancje a na temat komputerów jest wiele mitów, jednak pomimo tego brał bym Gigabyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spamerowicz Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 A dlaczego akurat te dwie ja np. mam Asus P5Q Pro i jest rewelacyjna nawet do podkręcania http://www.komputronik.pl/Plyty_glowne/Asu...y,id,56292,s,1/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 No to cieszę się bardzo że masz to mobo ale może nie każdy jest w stanie tyle wydać na płyte główną :unsure: EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...