Havoc Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Witam ;] Jakiś czas temu serwisowałem w mieszkaniu u takich snooobów :D drukarke. Po prostu nie chciała działać. Reinstal sterów załatwił sprawę, ale....teraz wyrzuca kartkę w ciągu 2 sekund, naprawdę tak szybkie atramentówki nieistnieją! A ja ją stworzyłem :D No ale do rzeczy. Za szybki druk to jedno, ale do tego robi się jakby kopia/cień. Patrzymy na kartkę z tekstem i mamy rozdwojony obraz rozumiecie? (napis a pod nim, 2mm niżej znowu ten sam napis tyle, że mniej widoczny...). Kwestia sterowników w tym momencie odpada bo było tak przed reinstalką i jest po. Wczoraj miałem telefon, że wciąż to występuje, aczkolwiek rzadziej. Np. na początku strony w nagłówku a reszta tekstu jest już okey. Sądzę, że po prostu od drukowania 30faktur dziennie im ta drukarka padła i tyle, ja bym to rzucił do serwisu zew. ale przecież to tragedia dla nich i nie chcą... Może jest jakiś sposób naprawy? Ktoś ma pojęcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryśka Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 brudny lub uszkodzony encoder pionowy + kalibracja głowic (wyrównanie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...