BinoKomputer Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Witam! Wpadło mi trochę kaski(300zł) i zamierzam kupić sobie jakaś lepsza kartę graficzna. I tutaj potrzebuje pomocy... Myślałem aby dokupić do tego mojego GTS jeszcze jednego i puścić je w SLI. To dobry pomysł czy lepiej sprzedać GTS i kupić Radka jakiegoś... Proszę o pomoc. Mój sprzęt jest w sigu :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Jeżeli chodzi ci o GTS-a w wersji 320 albo 640 MB VRAM, to sobie odpuść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 twoja płytka nie obsługuje sli (inna sprawa ze sli jest bez sensu) sprzedaj tego GTS-a i kup HD4850 jak będzie tyle kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BinoKomputer Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Wersja 512mb (G92) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 no to żeby zobaczyć znacząca różnicę musiałbyś kupić HD4870 a to już cena wysoka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmin_ Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 IMO zaczekaj. Na swieta sprzet jest zawsze drozszy, a to co sie dzieje od wrzesnia to porazka jesli chodzi o wzrost cen. W styczniu maja wyjsc nowe uklady, moze wtedy ceny poleca troche w dol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BinoKomputer Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ale chyba 2xGTS sa lepsze od jednego hd4870 wiec chyba dobry pomysł z tym dokupieniem jeszcze jednej karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmin_ Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) popatrz na cene sumaryczna, pobor pradu, halas i wydzielane cieplo... NOT :) Potem zostaniesz z dwiema kartami do sprzedania... Poza tym koledzy mowili ze Twoja plyta nie obsluguje SLI. Ja widze 3 sloty na GPU, z czego dwa czarne do trybu dual (SLI? Crossfire?) x8x8. Jesli do SLI trzeba by je podlaczac do tych czarnych slotow to jak chcesz je tam zmiescic? :D Szkoda kasy, naprawde... Twoja grafika to nie Ultra, ale i tak spokojnie sobie radzi z wiekszoscia obecnych gier. Poza tym czy jestes pewien ze az tak duzo gier wspomaga SLI/Crossfire? BTW: ja do wrzesnia siedzialem na R9800Pro i bylo ql ;) Edytowane 23 Grudnia 2008 przez Wiedzmin_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BinoKomputer Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 No dobra, to po nowym roku spróbuje sprzedać tego GTS za jakieś 400zł dołożę to moje 300zł i będzie HD4870 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...