Gość piotrAthlonXp Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 co dodac? co zmienic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 1. Co do upiększania to wyczyść budę z kurzu. 2. Wrzuć wentylator wyciągowy 80 mm. 3. Zaślep dwoma "śledziami" ( w sklepie komputerowym kupisz za parę groszy lub dostaniesz za darmo ) dziury po kartach rozszerzeń, będziesz miał lepszą cyrkulację powietrza w budzie. 4. Zamień miejscami karty rozszerzeń pod grafiką, ta niżej ma mniejszą powierzchnie PCB więc grafa będzie miała więcej powietrza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 5. Posprzątaj brudel w kablach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 http://forum.purepc.pl/kupic-f59/Ladne-Wne...pa-t284671.html ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrAthlonXp Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 porownajcie ze zdjeciem w pierwszym poscie ;p odrazu lepiej co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Wentyl z procka na obudowie? :/ Ale przynajmniej kabli nie widać. Fajnie, że pomalowałeś budę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrAthlonXp Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 i to w dodatku dwa wentyle na obudowie heh, chyba zerwe te naklejki AMD . bude malowalem wczoraj. spoko wyszlo co? (widac jeden "zaciek nad mobo ) ale da sie przezyc biorac pod uwage ze malowalem sprayem... kable ladnie pochowalem. mam tylko 1 problem, nie mam pokrywy a chcialbym okno zrobic, moja obudowa jest wiekowa i nic do niej nie znalazlem . na froncie pisze tylko p4 case i nic wiecej. myslalem zeby zrobic cala klape z pleksi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Wygląda dobrze, nawet bardzo. Czemu zdjęcie czarno-białe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 (edytowane) Nadal nie zaślepione dziury na śledzie :P Te wentyle mają małą wydajnosć (ten z AMD to jak mniemam 70mm, a ten drugi z 60mm) przy na pewno dużym hałasie. BTW mocujące je śruby rządzą :P Dałbyś jeden 80mm i by było lepiej. Grill na chłodzeniu proca na pewno podwyższa poziom hałasu wentyla. Po co te radiatory na ramie w tak idiotycznych miejscach? :D Edytowane 17 Stycznia 2009 przez qrvich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrAthlonXp Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 (edytowane) prosze :) Edytowane 17 Stycznia 2009 przez piotrAthlonXp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Sto razy fajniej niz na fotce z pierwszego postu. Radiatorki na memkach nie maja sensu bo przykrywaja tylko czesc kosci. Czy na tyl nie wchodzi czasem wentylatorek 12 cm ?. Za parenascie zlotych taki kupisz i bedzie fajnie, chlodno i cicho. Bok zrob z pleksi jak umiesz...co za ruznica czy blacha czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 O ile na czarno-białej fotce to fajnie się prezentuje, o tyle różnorodność kolorystyczna sprzętu na fotce RL wygląda już biednie. Jedyne co mi się podoba to to, że nie widać kabli od zasilacza ^_^ Ja mam z tym problem xD :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrAthlonXp Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 O ile na czarno-białej fotce to fajnie się prezentuje, o tyle różnorodność kolorystyczna sprzętu na fotce RL wygląda już biednie. Jedyne co mi się podoba to to, że nie widać kabli od zasilacza ^_^ kupujac mobo i gpu nie myslalem o tym zeby pasowaly kolorystyczne do siebie :rolleyes: kolorystyczne musi zostac tak jak jest. co myslicie o tym zeby ten wentyl z proca zamienic z tym z obudowy oryginalnym (poprostu ten z proca dac na obudowe, a ten co na obudowie dac na proca) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Uwagi mam nadal te same co poprzednio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 O ile na czarno-białej fotce to fajnie się prezentuje, o tyle różnorodność kolorystyczna sprzętu na fotce RL wygląda już biednie. Jedyne co mi się podoba to to, że nie widać kabli od zasilacza ^_^ Ja mam z tym problem xD obrazek :lol2: Górny napęd lub obydwa daj niżej i tam upchaj nadmiar kabli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrAthlonXp Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 O ile na czarno-białej fotce to fajnie się prezentuje, o tyle różnorodność kolorystyczna sprzętu na fotce RL wygląda już biednie. Jedyne co mi się podoba to to, że nie widać kabli od zasilacza ^_^ Ja mam z tym problem xD :lol2: Najlepsze te wstążki ktorymi sa kable powiazane do budy :lol2: no i przełóż ta jeddna kosc ramu do slotu po lewej tak zeby kosci byly obok siebie i dzialaly w dualu mam racje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Najlepsze te wstążki ktorymi sa kable powiazane do budy :lol2: no i przełóż ta jeddna kosc ramu do slotu po lewej tak zeby kosci byly obok siebie i dzialaly w dualu mam racje? Nie masz racji :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrAthlonXp Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Nie masz racji :lol2: kosci powinny byc w slotach o tym samym kolorze , wtedy beda pracowac w dualu, chyba ze user ma 2 rozne kosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zanim jesze coś napiszesz, pobierz i sprawdz to w manualu płyty Sensa. Link do manuala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ja mam z tym problem xD :lol2: Kup takie rzepy jak na fotce i pospinaj kable z zasilacza. Bedzie ladnie i przewiewnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrAthlonXp Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 UGH--ZAN III - bardzo ciekawe chlodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 (edytowane) Zanim jesze coś napiszesz, pobierz i sprawdz to w manualu płyty Sensa. Link do manuala. Dokładnie. U mnie kostki muszą być w różnokolorowych slotach żeby działały w dualu. ;) Najlepsze te wstążki ktorymi sa kable powiazane do budyTo jest dopiero bida ;) Tylko mi na estetyce nie zależy bo komp i tak stoi zamknięty, a temperatury są bardzo przyzwoite (Mugen :wub:) Ale i tak kupie sobie te rzepki ;) Szkoda, że moja buda nie ma na dole zasilacza tak jak w tym antecu ;( Edytowane 18 Stycznia 2009 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...