mietek941 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 czy sterowniki do nvidia geforce 7300 gs (82.65) mogą powodować problem tu opisany ? : http://www.forumpc.pl/index.php?showtopic=72983 Głównie chodzi mi o to ,że gdzieś przeczytałem że ta wersja sterowników (82.65) została wycofana, czy to prawda i czy można jej czymś zastąpić . POMOCY!!! i koleś dposał mi że musze : Miałem podobny problem z Geforcem 7600 GS . A teraz napiszę dla tych którzy spotkali się z tym problemem lub spotkają i nie bedą wiedzieć co zrobić. Następujące ustawienie pomogło i gry chodzą bez zarzutu: Wyczyszczenie ze sterowników i zainstalowanie nowych nVidii 175. Ustawienia BIOSu: AGP na 4x Wyłączenie Fast Write Podniesienie napięcia AGP na 1.7V Zmiana częstotliwości taktowania AGP na 80MHz Napisz czy pomogło i Tobie :] TYLKO JAK TO ZROBIĆ ??(gdzie sie zmienia ustawienia biosu ) i ocb z tym fast writem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Pierwsze slysze, zeby zmniejszenie przepustowosci agp wplywalo pozytywnie na dzialanie karty. Podrasowanie szyny agp to tylko duzy krok w strone uszkodzenia karty. Ten koles to jakis oszolom :lol2:. Jak zmiana sterownikow nie pomaga to jeszcze sprobuj podmienic bios w karcie. Cos mi sie wydaje, ze kombinowales z chlodzeniem i ukruszyles rdzen gpu. Ja tak mialem z 7300 le... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek941 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 czyli co mam robić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek941 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 ale gdzie to jest bo klikam "del" wchodzi mi w takie niebieskie okno i co dalej?? bo jeszcze inny koleś napisał że mam zmienić tylko AGP na 4x i nic więcej ale gdzie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 1. Wątpię, aby włączenie AGPx4 pomagało. Już prędzej FastWrite. 2. Tutaj pomoc o bios lub w google. 3. Ciekawe, jak może zmienić jedynie taktowanie AGP...? 4. Nie zmieniaj napięć, jeśli nie wiesz co czynisz. 5. A ta karta to się nie przegrzewa przypadkiem? A może problemy z napięciem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek941 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 nie karta sie nie przegrzewa, dzięki za tą stronke sprwdze czy pomoże i napisze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek941 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 a co to jest ten fastwriet i co mogę z nim zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 http://pl.wikipedia.org/wiki/FastWrite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek941 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 aha,ale i tak nic mi to nie pomaga :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...