mikaelus Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Mam problemik, bo zamierzam się na zakupa jakieś płytki w okolicach 400zeta (i niestety na 8RDA już nie mam kaski, żeby dołożyć :sad:). Jaką płytkę byście polecili, żebym mógł spokojnie wyciągnąć FSB pow. 166, może nawet pod 200MHz??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Abit KD7-e ew L7S7A2 chociaz z ta druga to 200 pewne nie jest chociaz trzeba byc optymista :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 L7S7A2 nic innego bardziej wydajnego nie kupisz a to naprawde bdb wybor pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Epox 8K9A :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 L7S7A2 nic innego bardziej wydajnego nie kupisz a to naprawde bdb wybor pozdrav Lagier A czytałeś o problemie z zapisywaniem ustawień biosu?PO długim wyłaczeniu kompa, potem ponowne właczenie jest juzw deflaut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Epox 8k9a (kt400) za 350pln Abit KD7-E jest za 380pln ,ale dzwieku nie ma i jest na kt333,wiec dodatkowe koszty ten ECS l7s7a2 shuttle 37GT2 ,ale nie wiem ile kosztuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 L7S7A2 nic innego bardziej wydajnego nie kupisz a to naprawde bdb wybor pozdrav Lagier A czytałeś o problemie z zapisywaniem ustawień biosu?PO długim wyłaczeniu kompa, potem ponowne właczenie jest juzw deflaut szczerze mowiac to cos mi sie obilo o uszy ale myslalem ze to problemy pojedynczych egzemplarzy qwa a juz zaczynalem ufac ECSowi ;) ;) :D tak czy siak mysle ze w przyszlych revach to poprawia pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 masz 400zl , epox 8RDA kosztuje 435zl stary ja bym poszedl sprzedac zlom/butelki/pozmywal babci naczynia ;) uzbieraj jeszcze 35zl i masz epoxika a nie ecs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 L7S7A2 nic innego bardziej wydajnego nie kupisz a to naprawde bdb wybor pozdrav Lagier A czytałeś o problemie z zapisywaniem ustawień biosu?PO długim wyłaczeniu kompa, potem ponowne właczenie jest juzw deflaut szczerze mowiac to cos mi sie obilo o uszy ale myslalem ze to problemy pojedynczych egzemplarzy <font color="#FF0000">[ciach!]</font> a juz zaczynalem ufac ECSowi ;) ;) :D tak czy siak mysle ze w przyszlych revach to poprawia pozdrav Lagier NO ja też czytałęm i z tego co wyczytałem :) to jeden urzytkownik wymienił 4 płyty i dalej to samo :? Ale lipa, a już myślałęm....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ja testowalem shuttle ak32a za 260 chyba i teraz mam msi kt4v za 330, jedna i duga jest spox, ale wole kt4v, albo nawet wez kt3v, a za oszczedzona kaske mozesz zabalowac :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ja testowalem shuttle ak32a za 260 chyba i teraz mam msi kt4v za 330, jedna i duga jest spox, ale wole kt4v, albo nawet wez kt3v, a za oszczedzona kaske mozesz zabalowac :))) eee no ale przeciez ak32 to ddr266 a to juz powazny krok w tyl to po pierwsze a po drugie gdzie na nim osiagniesz stabilne fsb 200mhz!!! :x a msi dobra propozycja ale fsb 200 to siagasz przy baaardzo dobrym wietrze ;) :D mowa oczywiscie o rock stable fsb 200 :D ale chocby nawet to balbym sie troszku o pci (no ale sa hardcore'owcy :D ) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 sorry, troche odbieglem od tamatu, ale mozna puscic na niam 166x 12.5=2075. tak btw. to wlasnie puscilem swoje ddr 266 elixir na 159x2 mhz :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 ja kupilem abita NF7 2.0 za 470 dorzucilbys te 70 zeta bo sie naprawde oplaca, poczekaj miesiac i dozbieraj albo jak wyzej napisali do 8rda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Mam problemik, bo zamierzam się na zakupa jakieś płytki w okolicach 400zeta (i niestety na 8RDA już nie mam kaski, żeby dołożyć :sad:). Jaką płytkę byście polecili, żebym mógł spokojnie wyciągnąć FSB pow. 166, może nawet pod 200MHz??? Za ok.300-320 mógłbyś mieć też abita kx7. (podobno jedna sztuka na allegro poszła wczoraj za 217 :lol: ). Większość sztuk idzie na 195-200. Zdażają sięi takie co na 210 biegają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 masz 400zl , epox 8RDA kosztuje 435zl stary ja bym poszedl sprzedac zlom/butelki/pozmywal babci naczynia ;) uzbieraj jeszcze 35zl i masz epoxika a nie ecs A gdzie jest ten Epoxik za 435?? U mnie w okolicy najtańszy za 450 :? Aha, osobiście na razie przymierzam się do Epoxa 8K9A (325zł)... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 No i jeszcze jak mniej kaski na płytę wydam to sobie będę mógł strzelić lepszy RAM (i więcej go), więc się zastanawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 cena na dzisiaj to 429zl 8O tanieje www.arest.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...