Korkichan Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Witam poszukuję taniego urządzenia do czytania ebooków. Ważne żeby było w miarę poręczne, czytało pdf i inne popularne formaty ebooków oraz było czytelne i nie męczyło bardzo oczu. Macie może jakieś propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Nie znam się za bardzo, ale pierwszy lepszy PDA/tel z systemem operacyjnym nie wystarczy? Nawet taka Nokia 7250? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Tu chyba rozmiar ekranu ma znaczenie. Na PDA by było raczej to ciężko czytać na dłuższą metę. Celowałbym raczej w najtańszego TabletPC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Sony Reader, sam często korzystam z ebooków podczas podróży gdzie nie chce mi się targać książek w wersji papierowej i jak na razie lepszej alternatywy nie znalazłem. Zanim do niego doszedłem testowałem chyba wszelkie inne formy i reader bije konkurencję na głowę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korkichan Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Odstarasza mnie tylko cena Sony Sony Readera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk801 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam poszukuję taniego urządzenia do czytania ebooków. Ważne żeby było w miarę poręczne, czytało pdf i inne popularne formaty ebooków oraz było czytelne i nie męczyło bardzo oczu. Macie może jakieś propozycje ? Ja polecam tez Nokie..ale 770. Mam, używam jako czytnika i jestem zadowolony. Można tez poszukać np. Tungstena t3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ja korzystam z Nokii N800 - bardzo fajna sprawa muszę powiedzieć. Czyta się wygodnie bo ekranik spory, a rozdzielczość przyzwoita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ja dawno, dawno temu (jakieś 5 lat) kupiłem sobie simpada SL4. Ale to do bardzo poręcznych raczej nie należy (do "w miarę poręcznych" to tak) , ma wielkość przeciętnej książki, 8,4'' ekran 800x600, 1kg wagi. Do czytania rewelacja, ale do noszenia to jakieś takie nieporęczne, chociaż i tak często to w pociągu miałem. Można na allegro kupić uboższą wersję czyli T-sinus za niecałe 300zł. Tu trochę informacji http://pdaclub.pl/simpad/index.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...