marcellus Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Speedfan sprawuje sie b.dobrze :) Potrzebuje jednak programu ktory by na wypadek przekroczenia ustawionej temp. zaczal dawac sygnal dzwiekowy, alarm, cokolwiek co by skutecznie zwrocilo moja uwage :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Ja proponuje Motherboard Monitor - można ustawić alarmy wysokich temperatur,niskich,obrotów wentylatora itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 A moze by tak BIOS ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Ja uzywam MB Probe - zobacz tu Nie wykrywa czasem czujnikow na niektorych plytach glownych, ale u mnie dziala ok :wink: Warto sprobowac, bo jak dla mnie to fajny programik :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Witam Polecam zerknac tu: http://mbprobe.livewiredev.com/download.html. Maly, zgrabny programik o ogromnych, jak na swoja 'wage' (ok. 100kB), mozliwoscich, w tym sygnalizacji. Za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Witam Polecam zerknac tu: http://mbprobe.livewiredev.com/download.html. Maly, zgrabny programik o ogromnych, jak na swoja 'wage' (ok. 100kB), mozliwoscich, w tym sygnalizacji. Za darmo. Zobacz jeden post wyzej niz twoj... hehe :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Przepraszam, Dimek.. Nie czytalem uwaznie to raz, a dwa, zadzialal "syndrom Nortona" - tzn. ktos pyta: - jaki antywirus? a obowiazkiem "speca" jest odpowiedz -NAV, choc to kobyla, malo praktyczna, a na dodatek potwornie droga (do domu 3 x cena AVP). Jak widac obaj lubimy to samo: maximum w minimum :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Przepraszam, Dimek.. Nie czytalem uwaznie to raz, a dwa, zadzialal "syndrom Nortona" - tzn. ktos pyta: - jaki antywirus? a obowiazkiem "speca" jest odpowiedz -NAV, choc to kobyla, malo praktyczna, a na dodatek potwornie droga (do domu 3 x cena AVP). Jak widac obaj lubimy to samo: maximum w minimum Zgadza sie - to najlepsze okreslenie tego programiku :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penguin Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 CPUcool!! Wiele wszelakich opcji konfiguracji (np. zmniejszenie FSB po przekroczeniu określonej temperatury!!) I do tego po polsku. http://www.podien.onlinehome.de/CPUCOOL9.EXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 taka opcja jest w VIA Hardware System Monitor - ja ten program dostałem na plycie cd gdy kupilem plyte głowną z VIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Ja uzywam motherboard monitor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 PC alert ew w Biosie sobie ustaw... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...