bartek46op Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam, czy Scythe Mugen wyrobi pracując pasywnie na niekręconym E8400? W budzie przewiew jest dobry, u góry dwa wentylatory no i oczywiście przód/tył :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel_94 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam, czy Scythe Mugen wyrobi pracując pasywnie na niekręconym E8400? W budzie przewiew jest dobry, u góry dwa wentylatory no i oczywiście przód/tył :)Pasywnie to prędzej wyrobi Ninja/Ninja2, chociaż może Mugen też da radę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ja mogę jutro sprawdzić jakie tempy będą, bo na pewno da radę :-D (Wprawdzie mam E8500 ale dużej różnicy nie będzie...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Pamiętaj o zmianie montażu Mugena, kołki dają strasznie słaby docisk, przykręć go do mobo śrubami, temp. będą dużo lepsze. Mój PDC na pasywie dochodził do 50*C (latem) na kołeczkach buda wietrzona 2*80 AC tył i góra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor chce pasywa :D..... Bedzie dobry co ? :rolleyes: :unsure: http://pclab.pl/news31401.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Wyrobi. Dla pewności można zrobić testy najniższego stabilnego V przy stockowych taktach. Będzie lepszy efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 potwierdzam - spokojnie daje rade E8400 @ pasive Mugen Tyle ze jak ktos wczesniej madrze zauwazyl - standardowe kolki nalezy wyj.... i zaopatrzyc sie w cos o lepszym docisku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 ninja 1 + 5V acutake na tylnej sciance i 5V w zasiłce na e8500 3,8ghz mialem 56*C w orthosie max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ninja II podobno dobra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...