Szp4Q Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Muszę zrobić format dysku i jeszcze raz zainstalować Windowsa, ale kiedy ustawiam w biosie bootowanie z cd-romu i wkładam płytę z Windowsem. wyskakuje komunikat "CDBOOT: Couldn't find NTLDR" i zamiast włączyć sie instalator, system włącza się normalnie. Już nie raz instalowałem system z tej płytki i nie było takiego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 OMG. Porysowana płytka? Padający napęd? Spróbuj innej płytki/napędu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szp4Q Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Płytkę nagrałem sobie nową z obrazu którego używałem wcześniej Napęd jest sprawny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...