marecki6 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Siema wszystkim . Bateria do mojej Toski zakonczyla zywot i mam powazny dylemat a mianowicie czy oddac baterie do regenracji ( przyznam ze z seryjnej wydajnosci tej baterii nie bylem zadowlony ) czy zainwestowac w zamiennik ?? jezeli zamiennik to jaki ? znalazlem na allegro baterie marki WHITEENERGY o pojemnosci 8800mAh , czy warto kupic cos takiego ? czy moze lepiej w podobnej cenie cos marki TF1 o pojemnosci 4400-4600Ah ??? zalezy mi na jak najdluzszej pracy na baterii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 to i ja sie podepne. mam optimusa M200U i po ok 4 latach bateria trzyma jakies smieszne 20-40 minut. z tego co udalo mi sie znalesc to producentem jest fudita i tyle w tym temacie. warto regenerowac czy moze poszukac nowej. jak nowej to gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...