master- Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 (edytowane) Jak zmienic miejsce zapisu danych utworzonych przez gre, badz program? Standardowo dzisiejsze gry i programy tworza sobie wlasne foldery w "moje dokumenty" zapisujac tam dane np. save'y, itp. Nie bardzo mi to odpowiada gdyz pozerane jest w ten sposob miejsce z mojej partycji systemowej. Format i zmiana wielkosci partycji nie wchodzi w gre oczywiscie. // EDIT: juz nie aktualne ;) Prosze zamknac. Edytowane 4 Stycznia 2009 przez master- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Przenieść "Moje dokumenty" na inną partycję. Prawy myszy, Właściwości.. i dale sam sobie poradzisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master- Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Przenieść "Moje dokumenty" na inną partycję. Prawy myszy, Właściwości.. i dale sam sobie poradzisz. Przeciez napisalem ze nie aktualne. Ale i tak dzieki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...