matex34 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Mama już Pentagrama :) strasznie wielki, ale miejmy nadzieję, że wydajny :D jeszcze powiedzcie, co sądzicie o tych pamięciach ? http://allegro.pl/item530195492_ddr2_a_dat..._4_12_dual.html Bo tak sobie wydumałem, że siostrze oddam swoje Goodramy, wezme od niej ze 3 dyszki i dołoże do lepszych pamięci :D Będę odpowiednie do niedużego OC tego Xeona ? P.s. Wiem, że mocę ale nie chce w nabliższym czasie żałować, że nie dołozyłem jednak tych 30 czy 40 zł :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Będą dobre do OC Xeona. Tyle co 4ghz byś potrzebował zrobić to spokojnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex34 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 (edytowane) Witam. Dzis w końcu znalazłem czas i złożyłem swój nowy komputer :) miałem małe kłopoty z założeniem chłodzenia na procesor, ale udało się :> Mam takie pytanko jeszcze (wiem, wiem, że nie odpowiedni dział, ale nie chcę już zakładać gdzie indziej nowego tematu :) ) - temp. proceosra to ok. 40'C w czasnie normalnej pracy, więc raczej ok. Płyty głównej 24'C. Natomiast temp. karty graficznej, podczas przeglądania internetu itp. to ok. 70'C, a do tego z karty wydmuchiwane jest gorące powietrze - czy to normalne, że ta karta, aż tak się grzeję ? Dzięki z góry i przepraszam za nieodpowiedni dział :P Edytowane 26 Stycznia 2009 przez matex34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Raczej normalka. Te Radeony to grzejniki (hmm GeForce w sumie też ;p ). Byś widział co jest przy HD4870x2. W 45 sek po włączeniu kompa wali takim gorącem, że przykładając rękę do wylotów powietrza poparzysz się. Dla pewności pokatuj z godzinkę kartę w 3DMarku lub wymagającej grze i sprawdź ile osiąga w stresie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...