SanDiego Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) Witam, Odpaliłem vLite i wywala to standardowe okienko że nie ma WIM GAPI, że potrzebuje wimgapi.dll w folderze. No to wrzuciłem dziadowi ten plik, ale on to samo. W końcu kolega Znakomity podesłał mi swój folder z vLite, podmieniłem pliki i to samo o_O Ktoś mógłby pomóc, bo mnie to denerwuje. Pozdrawiam! Edytowane 7 Stycznia 2009 przez STOGU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Jaką masz wersje tego pliku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 6.0.6001.18000 utworzony 7 stycznia 2009 zmodyfikowany 23 stycznia 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 może zarejestruj tego dll "regsvr32 bezwzględna scieżka do pliku" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 może zarejestruj tego dll "regsvr32 bezwzględna scieżka do pliku"hehe, do mnie teraz trzeba jak do blondynki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Masz XP? Zainstaluj cały WAIK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) Vistę mam :) i nie uśmiecha mi się ściagać 850 mb czy 1 gb przecież jakoś ludzie sobie poradzili inaczej <myśli> Edytowane 7 Stycznia 2009 przez STOGU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Poza plikiem brakuje Ci jeszcze zainstalowanego sterownika, który jest instalowany automatycznie przez WAIK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 oki, czyli mam ściągać te 800 MB czy tam 1,3 GB? ludzie jakoś obeszli ten shit poprzez skopiowanie tego pliku dll a ja muszę to g**** ściągać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Poszukaj sobie vlite 1.x Wtedy wim filter był jeszcze dołączony do programu. Zainstaluj go i mozesz uzyc nowej wersji. Tu nie chodzi o plik, który masz a o brak jeszcze jednego sterownika w systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) mam vLite 1.2 ;> sprawdzałem 1.1 i 1.0 i to samo okienko wyrzuca Chyba dam se z tym spokój Edytowane 7 Stycznia 2009 przez STOGU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Aj. 1.1.x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Aj. 1.1.x1.1.1 i to samo :) 1.0 również :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 W 1.1.1 masz w katalogu dołączoną instalkę filtra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) no są 2 pliki - dll i txt przekopiowałem do głównego folderu zarówno 1.1.1 jaki i tej najnowszej i w każdej też wywala okno Edytowane 7 Stycznia 2009 przez STOGU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Której częsci nie zrozumiałes? Sterownik, instalka, wim filter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 dobra, dzięki za pomoc. Daruję sobie ściąganie tego pliku sterownika. Jakby co to można zamknąć. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ten plik sterownika masz dołączony do vLite 1.1.1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 STOGU w tym okienku ktore Ci sie pokazuje, kliknij po prostu Install, u mnie to zadzialalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...