MacOSek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Właśnie pojawiło się demko na XBLM. Sporo waży - 1.51GB Link do dema na Xbox Live Marketplace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Taa tyle waży a 5-6 minut jazdy :lol: No i po co takie dema wypuszczają :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 wlasnie zasysam z xbl to demko, mowisz, ze 5-6 minutówka ;] ? warto chociaż ;] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 zmieniło się cokolwiek w porównaniu do skate 1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Dodali możliwość schodzenia z deski i przesuwania obiektów ;) A tak to nie widzę nic specjalnego :P Może ktoś inne jeszcze coś doda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 (edytowane) zmieniło się cokolwiek w porównaniu do skate 1?Niewiele prócz tego co napisał już Koowi. Generalnie dla mnie to skate 1 pod wzagledem sterowania i fizyki tricków był prawie idealny więc niewiele w tej kwestii mogli zmienić. Po co zmieniać ideał xD Taa tyle waży a 5-6 minut jazdy No i po co takie dema wypuszczają :/Jak sie robi dużo tricków różnorakich to time jest extended więc troszkę można pojeździć. Według mnie trochę się grafika zmieniła - tak jak by textury otoczenia były nieco gorszej jakosci niz w jedynce - a może to te szarobure sciany magazynów. Nie wiem. Edytowane 9 Stycznia 2009 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...