bikerhughes Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Mam pc z netem LAN. Puszczam go do laptopa przez router. Wszystko chodzi ok do godziny 23. Od 23 do 11 rano net na laptopie siada. Czasami jest gadu...czasami odpali google. Sprawdzane byly logi z hijacka i combofixa - wszystko ok. Antiwiry nic nie pokazuja. Sprawdzalem parametry polaczenia i to budzi moje watpliwosci : Przed 23 wygląda to taK: http://wklej.eu/index.php?id=12e742236f Po 23 zaczyna sie problem. http://wklej.eu/index.php?id=32fb01f52c Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 A na PC jest ok? Bo to wygląda, jak by ktoś w sieci odpalał jakieś torrenty na noc itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerhughes Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Nikt na bank nie odpala. PC moze byc nawet wylaczony i od 23 do 11 rano jest znow to samo. :( Jesli ktos się jakkolwiek orientuje, to będę dźwięczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Jaki to router???? Spotkałem sie z czymś takim, z tym że u mnie rozłączało około 1.30 w nocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerhughes Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Jaki to router???? Spotkałem sie z czymś takim, z tym że u mnie rozłączało około 1.30 w nocy. Netgear. wgr614 dziwna sprawa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ale skąd dokładnie masz Internet ? Zakładam, że jakaś osiedlówka. Penie w tych godzinach odblokowują porty i inni ludzie którzy mają internet od tego samego providera zabijają całe łącze torrentami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerhughes Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ale skąd dokładnie masz Internet ? Zakładam, że jakaś osiedlówka. Penie w tych godzinach odblokowują porty i inni ludzie którzy mają internet od tego samego providera zabijają całe łącze torrentami.sorry ze tak pozno. mam nadzieje ze ktos jeszcze sledzi moj watek. internet pada tylko na laptopie. na pc wszystko smiga bez problemow... na bank nikt nie zamula neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...