Skocz do zawartości
ZbychuZbychu

Do 4,000zl, 16:9 - 16-17cali, Ladny.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Na wstepie mam pytanie: Czy laptop 17calowy ma taka sama przekatna jak zwykly monitor 17calowy? Laptopy wydaja sie "bardziej panoramiczne", ale moze tylko mi sie wydaja :lol2:

Potrzebuje:

16-17cali raczej w formacie 16:9

baterie ktora wytrzyma przy srednim obciazeniu min 2,5h

Waga okolo 3kg

Zastanawiam sie nad kupnem:

http://www.vaio.sony.pl/view/ShowProduct.a...d=1218032875566

Ale wydaje mi sie, ze to sredni wybor ze wzgledu ze to "SONY" i place za te 4 literki a nie za laptopa.

Idealnym rozwiazaniem byloby dla mnie: FW21E z bateria z FW21M. Jest cos podobnego tylko nie SONY ? A moze w ogole zrezygnowac z 16:9 bo to zly pomysl ?

Z gory dziekuje za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sony może płaci sie markę ale jednak wykończenie tych lapsów stoi na bardzo wysokim poziomie , w pracy miałem ostatnio w okresie gwiazdkowym kilka vaio i wykonane były na prawdę rewelacyjnie - dbałość o szczegóły co do parametrów to są one średnie, za kase sonego kupisz na pewno coś lepszego parmaetrami , coś za coś

POZDRO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do grania?

Do filmow i grania - ale nie w nowe gry. Potrzebuje umiescic 6 prostokatow na ekranie tak aby nie zachodzily na siebie[dlatego myslee ze 16:9 musi byc] (przy obecnym Samsungu SyncMaster 731BF 17 cali niestety zachodza). Potrzebuje laptopa, gdyz bede go zabieral na uczelnie oraz za granice od czasu do czasu.

W sony może płaci sie markę ale jednak wykończenie tych lapsów stoi na bardzo wysokim poziomie , w pracy miałem ostatnio w okresie gwiazdkowym kilka vaio i wykonane były na prawdę rewelacyjnie - dbałość o szczegóły co do parametrów to są one średnie, za kase sonego kupisz na pewno coś lepszego parmaetrami , coś za coś

POZDRO

Dzieki za opinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi