Gość igrok Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Co jeszcze mozna wyzucic z katalogu windows w winxp poza Driver Cache , Instaler i ewentualnie system32dllcache ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a po co usuwac te katalogi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Helpy, czcionki, ew. lunę jak nie używasz (C:WINDOWSResourcesThemes) przyczym z nią mam kłopot bo win nie pozwala jej usunąc (podając że inni użytkownicy, bla bla bla) ale moża by to zrobić tylko że luna zajmuje z 5 Mb więc nie widzę sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a po co usuwac te katalogi ?? Dla wolnego miejsca... bajt do bajta i zbiore jednego megabajta :> Poprostu chetnie bym obkroil winde zeby niec wiecej mb wolnego na c: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a po co usuwac te katalogi ?? Dla wolnego miejsca... bajt do bajta i zbiore jednego megabajta :> Poprostu chetnie bym obkroil winde zeby niec wiecej mb wolnego na c: a nie lepiej format c : hehe :) to zawsze pomaga a przecierz nie uzbierasz 500 mb z tych plikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a nie lepiej format c : hehe :) to zawsze pomaga a przecierz nie uzbierasz 500 mb z tych plikow z tych co wymienilem na poczatku jest juz ok 400 mb, moze jeszcze 50 sie uda... dlatego pytam czy sa jeszcze jakies, kto wie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 na dysku c: jest folder System Volume Information i w nim sa pliki do puktów przywracania systemu, jak nie potrzebujesz to usuń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 wlasnie mialem sie spytac o ten katalog... wiem ze w nim sa smieci tylko spotkalem sie z innym problemem, mianowicie mam 4 partycje i na kazdej jest ten katalog, wszedzie oprucz ce moglem go wyczyscic natomiast jak chce go wywalic z c: to wywala komunikat ze nie jest dostepny, odmowa dostepu- taki komunikat pojawia sie nawet jak go chce otworzyc i tu pytanie: czy da sie go wogole wylaczyc albo ustawic zeby sie do niego nic niekopiowalo? Ps. po powyzszych zabiegach windows zajmuje mi ... 630 mb :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 wyłącz przywracanie systemu to ten folder bedzie zajmował 0 bajtów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Helpy, czcionki, ew. lunę jak nie używasz (C:WINDOWSResourcesThemes) przyczym z nią mam kłopot bo win nie pozwala jej usunąc (podając że inni użytkownicy, bla bla bla) ale moża by to zrobić tylko że luna zajmuje z 5 Mb więc nie widzę sensu.mam ten sam problem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 wlasnie mialem sie spytac o ten katalog... wiem ze w nim sa smieci tylko spotkalem sie z innym problemem, mianowicie mam 4 partycje i na kazdej jest ten katalog, wszedzie oprucz ce moglem go wyczyscic natomiast jak chce go wywalic z c: to wywala komunikat ze nie jest dostepny, odmowa dostepu- taki komunikat pojawia sie nawet jak go chce otworzyc i tu pytanie: czy da sie go wogole wylaczyc albo ustawic zeby sie do niego nic niekopiowalo? Ps. po powyzszych zabiegach windows zajmuje mi ... 630 mb :!: Pliki możesz usunąć spod DOSa, ale lepiej jest wyłączyć przywracanie systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Spoko wylaczylem i wywalilem... Cala partycja windowsowa ze swapem zajmuje mi 800 mb :) To jest jeszcze cos jeszcze do wywalenia ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Możesz jeszcze odinstalować składniki systemu z których nie korzystasz. Otwórz do edycji plik c:windowsinfsysoc.inf i usuń wszystkie wyrazy HIDE. Bedziesz miał w Dodaj-Usuń Programy >>Dodaj-Usuń Składniki Windows programy które normalnie tam nie są wyswietlane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...