zzizzy Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 OK, w mojej galerii mały "przedsmak" :) Wykorzystałem LC użytkowników: Greg, Gregor666, Lagier (x2), Malik, Racuch, seba84_2005, Snow, Jarogniew, Grzechu, Mattes i jedno, które miałem na dysku, a nie umiem znaleźć właściciela ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Mi się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Mi również się podoba. Tylko wersja kalendarzowa podobała mi się bardziej ta w 1 poście z tym takim przenikaniem. Tylko sam kalendarz mógłby być większy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ustosunkuję się do Waszych uwag. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxe Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 kiedy mozna spodziewac sie kolejnyh miesiecy w formie tapety? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brudny Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 No i oto chodziło :-) A będzie jakaś próbka z przenikaniem dla porównania?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...