Skocz do zawartości
MaroniS

Program do zabezpieczania partycji ?

Rekomendowane odpowiedzi

Po co ci program do zabezpieczenia partycji. Jak masz winxp i partycje ntfs to ustawiasz sobie w zabezpieczeniach dostępu, dostęp tylko dla siebie a innym uzytkownikom blokujesz dostep i tyle, Jeżeli zainstalowałeś win XP na partycji fat to nie zabezpieczysz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co ci program do zabezpieczenia partycji. Jak masz winxp i partycje ntfs  to ustawiasz sobie w zabezpieczeniach dostępu, dostęp tylko dla siebie a innym uzytkownikom blokujesz dostep i tyle, Jeżeli zainstalowałeś win XP na partycji fat to nie zabezpieczysz

hym... dziwi mnie to.. bo wydaje mi sie ze sa jakies progsy do tego stworzone... a z partycja ntfs to jasna sprawa... a ja mam na facie i dlatego o to pytam:) i siora loguje sie na moje konto w xp.

jesli ktos podrzuci mi nazwe jakiegos takiego progza to bede wdzieczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co ci program do zabezpieczenia partycji. Jak masz winxp i partycje ntfs  to ustawiasz sobie w zabezpieczeniach dostępu, dostęp tylko dla siebie a innym uzytkownikom blokujesz dostep i tyle, Jeżeli zainstalowałeś win XP na partycji fat to nie zabezpieczysz

hym... dziwi mnie to.. bo wydaje mi sie ze sa jakies progsy do tego stworzone... a z partycja ntfs to jasna sprawa... a ja mam na facie i dlatego o to pytam:) i siora loguje sie na moje konto w xp.

Jest taki progs, free zreszta, nazywa sie SekretNik.

W ktoryms niezbedniku z KS go widzialem.

Jak nie znajdziesz wal na mail, poszukam i podesle (malutki jest)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co ci program do zabezpieczenia partycji. Jak masz winxp i partycje ntfs  to ustawiasz sobie w zabezpieczeniach dostępu, dostęp tylko dla siebie a innym uzytkownikom blokujesz dostep i tyle, Jeżeli zainstalowałeś win XP na partycji fat to nie zabezpieczysz

Jest taki progs, free zreszta, nazywa sie SekretNik.

W ktoryms niezbedniku z KS go widzialem.

Jak nie znajdziesz wal na mail, poszukam i podesle (malutki jest)

100-krotne dzieki za podeslanie progza na email.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i siora loguje sie na moje konto w xp.

Poco program? Zrob jej konto usera ogranicz dostep i ogolne zabespieczenia, a sam zrob sobie konto adnmina zalurz haslo i po robocie... jezeli siora nie jest hakerem to niepowinna sie przedostac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi