MaroniS Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Jaki program polecacie do zabezpieczania partycji na haslo ? taki zeby trudno bylo to haslo ominac... uzywam winxp i mam dysk 80gb i chcialbym ze 2 partycje zrobic na haslo ... dzieki z gory za kazda odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Po co ci program do zabezpieczenia partycji. Jak masz winxp i partycje ntfs to ustawiasz sobie w zabezpieczeniach dostępu, dostęp tylko dla siebie a innym uzytkownikom blokujesz dostep i tyle, Jeżeli zainstalowałeś win XP na partycji fat to nie zabezpieczysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaroniS Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Po co ci program do zabezpieczenia partycji. Jak masz winxp i partycje ntfs to ustawiasz sobie w zabezpieczeniach dostępu, dostęp tylko dla siebie a innym uzytkownikom blokujesz dostep i tyle, Jeżeli zainstalowałeś win XP na partycji fat to nie zabezpieczyszhym... dziwi mnie to.. bo wydaje mi sie ze sa jakies progsy do tego stworzone... a z partycja ntfs to jasna sprawa... a ja mam na facie i dlatego o to pytam:) i siora loguje sie na moje konto w xp. jesli ktos podrzuci mi nazwe jakiegos takiego progza to bede wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 możesz ukryć partycje przy pomocy tweakui, w zasadzie zabezpieczone nie bedą ale chociaż nie bedzie ich widać w Mój Komputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaroniS Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 możesz ukryć partycje przy pomocy tweakui, w zasadzie zabezpieczone nie bedą ale chociaż nie bedzie ich widać w Mój Komputerno i juz cos pomocnego :) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Po co ci program do zabezpieczenia partycji. Jak masz winxp i partycje ntfs to ustawiasz sobie w zabezpieczeniach dostępu, dostęp tylko dla siebie a innym uzytkownikom blokujesz dostep i tyle, Jeżeli zainstalowałeś win XP na partycji fat to nie zabezpieczyszhym... dziwi mnie to.. bo wydaje mi sie ze sa jakies progsy do tego stworzone... a z partycja ntfs to jasna sprawa... a ja mam na facie i dlatego o to pytam:) i siora loguje sie na moje konto w xp. jesli ktos podrzuci mi nazwe jakiegos takiego progza to bede wdzieczny. Jest taki progs, free zreszta, nazywa sie SekretNik. W ktoryms niezbedniku z KS go widzialem. Jak nie znajdziesz wal na mail, poszukam i podesle (malutki jest) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaroniS Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Po co ci program do zabezpieczenia partycji. Jak masz winxp i partycje ntfs to ustawiasz sobie w zabezpieczeniach dostępu, dostęp tylko dla siebie a innym uzytkownikom blokujesz dostep i tyle, Jeżeli zainstalowałeś win XP na partycji fat to nie zabezpieczyszhym... dziwi mnie to.. bo wydaje mi sie ze sa jakies progsy do tego stworzone... a z partycja ntfs to jasna sprawa... a ja mam na facie i dlatego o to pytam:) i siora loguje sie na moje konto w xp. jesli ktos podrzuci mi nazwe jakiegos takiego progza to bede wdzieczny. Jest taki progs, free zreszta, nazywa sie SekretNik. W ktoryms niezbedniku z KS go widzialem. Jak nie znajdziesz wal na mail, poszukam i podesle (malutki jest) 100-krotne dzieki za podeslanie progza na email. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 i siora loguje sie na moje konto w xp. jesli ktos podrzuci mi nazwe jakiegos takiego progza to bede wdzieczny. Poco program? Zrob jej konto usera ogranicz dostep i ogolne zabespieczenia, a sam zrob sobie konto adnmina zalurz haslo i po robocie... jezeli siora nie jest hakerem to niepowinna sie przedostac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...