Skocz do zawartości
stocki21

Internet Multimedia (czy To Nie Przesadnie Tanio? Oszust? )

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż mam taki problem.Wczoraj podpisałem umowę na internet,miły gość niby wszystko wytłumaczył i w ogóle,ale nie podoba mi się jedna sprawa,na umowie (na której jest też umowa na tv i tel stacjonarny) wpisał ceny(na tv,neta i tel),jak to powiedział standardowe..a one nie są małe,tzn.za neta ponad 250zł!! Za tv 99zł(pakiet komfort).A za tel już normalna cena o której pisze na stronie multimedii,czyli 19zł.Powiedział tak "ceny na umowie państwa nie obchodzą,tylko te w regulaminach" (skany) i załączam też skan ulotki,którą potem wrzucał do skrzynek.Jest to trochę podejrzane,no ale spotkałem go w siedzibie firmy..sam nie wiem co o tym myśleć.

post-167193-1232641188_thumb.jpg

post-167193-1232641233_thumb.jpg

post-167193-1232641588_thumb.jpg

Edytowane przez stocki21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze tutaj: http://forum.purepc.pl/Providerzy-f37/Inte...ia-t159264.html

Po drugie: cena 250 zł jest ceną bez promocji i de facto ona obchodzi Cię tylko wtedy, gdy złamiesz warunki umowy (np. zerwiesz umowę na telefon/telewizję bo chyba takie ceny to tylko w pakiecie tych 3 usług na raz).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy tam, obok ceny za internet nie jest poprawione na 167zl? Moze ktos sie pomylil i 2 razy wpisal 28zl, zostalo to poprawione i przedstawiciel o tym nie wie, albo ciebie proboje naciagnac.. Btw 2mb za 28zl, nie widze lepszej oferty w Polsce..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi