stocki21 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) Otóż mam taki problem.Wczoraj podpisałem umowę na internet,miły gość niby wszystko wytłumaczył i w ogóle,ale nie podoba mi się jedna sprawa,na umowie (na której jest też umowa na tv i tel stacjonarny) wpisał ceny(na tv,neta i tel),jak to powiedział standardowe..a one nie są małe,tzn.za neta ponad 250zł!! Za tv 99zł(pakiet komfort).A za tel już normalna cena o której pisze na stronie multimedii,czyli 19zł.Powiedział tak "ceny na umowie państwa nie obchodzą,tylko te w regulaminach" (skany) i załączam też skan ulotki,którą potem wrzucał do skrzynek.Jest to trochę podejrzane,no ale spotkałem go w siedzibie firmy..sam nie wiem co o tym myśleć. Edytowane 22 Stycznia 2009 przez stocki21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Po pierwsze tutaj: http://forum.purepc.pl/Providerzy-f37/Inte...ia-t159264.html Po drugie: cena 250 zł jest ceną bez promocji i de facto ona obchodzi Cię tylko wtedy, gdy złamiesz warunki umowy (np. zerwiesz umowę na telefon/telewizję bo chyba takie ceny to tylko w pakiecie tych 3 usług na raz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stocki21 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 o to chodzi,że nie.Nawet jakbym sam internet zakładał to bym miał 28 zł za 2mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaJB Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Czy tam, obok ceny za internet nie jest poprawione na 167zl? Moze ktos sie pomylil i 2 razy wpisal 28zl, zostalo to poprawione i przedstawiciel o tym nie wie, albo ciebie proboje naciagnac.. Btw 2mb za 28zl, nie widze lepszej oferty w Polsce.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stocki21 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 to ja to napisałem,nie zwracaj na to uwagi.Poczekam...i zobaczę,ale to będzie dopiero w marcu..tzn.nett będzie a pierwsza faktura dopiero w kwietniu chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...