Paner Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 (edytowane) Witam Jak zainstalować Windowsa XP SP 2 na pendrivie 1gb? Szukałem już odpowiedzi ale nie znalazłem nić konkretnego ; ( Mam Vistę 64x i chciałem zainstalować XP SP2 dodatkowo, wydaje mi się, że pendrive będzie najlepszym rozwiązaniem co myślicie? Edytowane 24 Stycznia 2009 przez Paner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zainstaluj na drugiej partycji. Z pendrive jest duzo problemów bo trzeba ręcznie modyfikowac płyte i pozbyc się normalnego dysku na czas instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paner Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Już sobie poradziłem zainstalowałem po prostu na virtual boxie ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...