fotoskarbiecpl Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zapraszamy do najtańszego banku zdjęć w internecie! (Adres strony w nazwie uzytkownika) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 masz za duże wymagania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 3zł za fotkę jakiegoś kolesia z flintą ASG? To chyba żart. A w wyższej rozdziałce 6zł. Czemu ma służyć ta strona, bo może ja czegoś nie rozumiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Czemu ma służyć ta strona, bo może ja czegoś nie rozumiem?Ma być chyba czymś pokroju istockphoto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) wklei ktoś linka czy nie zobaczę tej strony? ;) Ja wam mogę opchnąć zdjęcia po dwa_piędziesiąt :D Jaką mam pewność, że gościu z ASG nie będzie rościł sobie praw do swojej twarzy na pierwszej stronie FAKTu? Edytowane 28 Stycznia 2009 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...