bachor Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witam, mam możliwość zakupu tej płyty ;] koleś chce 40zł (wraz z celeronem 800, vga, 256mb pc133) i zastanawiam się jak u niej z możliwościami oc... i czy za tę cenę opłaca się kupować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 a po co możliwości oc? :blink: do czego miałby służyć ten komputer? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam, mam możliwość zakupu tej płyty ;] koleś chce 40zł (wraz z celeronem 800, vga, 256mb pc133) i zastanawiam się jak u niej z możliwościami oc... i czy za tę cenę opłaca się kupować?Jasne, że warto. To chyba najlepsza płyta jaka wyszła na BX. Z tym celkiem spore możliwości OC. a po co możliwości oc? :blink:Dziwne pytanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachor Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) Ogólnie płytka ma być do oc starszych p3 i celeronów (trochę się tego uzbierało przez lata) a jak mi się znudzi to do downloadu. http://www.allegro.pl/item537536076_season...azja_f_vat.html taka zasiłka da radę, czy lepiej kupić fortrona 250W http://www.allegro.pl/item537145120_orygin..._250_f_vat.html ? edit: w domu znalazłem ogniwo peltiera 60W, czy celerony i p3 lubią niskie temperatury? (ofc mam do tego WC) Edytowane 31 Stycznia 2009 przez JaP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJH83 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) No zalezy jaka grafe tam dasz, ale raczej da rade ten Seasonic 145W, mi compaq 146snq ladnie trzyma konfig z siga(komp czesto chodzi 24/7), a idzie z niego calkiem chlodne powietrze. EDIT: Nie doczytalem o pelierze Edytowane 1 Lutego 2009 przez DJH83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Do tego peltiera, to fortron minimum. Jeżeli masz jakieś P3 na FSB 133, to na tej płycie wysoko ich nie pokręcisz - brak dzielników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachor Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) gdzieś na forum wyczytałem: BX-133 to faktycznie bardzo dobra płyta. Sam na niej jadę do teraz icon_biggrin3.gif Co do dzielników uniemożliwiających robienie FSB > 150MHz to jest odpowiedni mod blokujący częstotliwość AGP i PCI tak samo jak przy NF2 podrzuci ktoś jak zrobić owego moda? dowiedziałem się że owy mod nazywa si turbo pll ale czy będzie działał na bx'ie? Edytowane 2 Lutego 2009 przez JaP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 http://lab.mentanpin.net/index_e.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...