dr.elich Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam mam zamiar wrzucić rodzicom w ramach modernizacji semprona jak z podpisu, płytę też lub porównywalną i dwie kostki ram po 512. Problemem jest zasilacz - jest to colorsit 330u jak na foto Ma on 20 pin wtyczkę, jakość i klasa jest mi znana. I tu dylemat - kupić przejściówkę na 24 pin i jazda czy szukać zamiennika? jeśli szukać to musi być poniżej 50 pln, niekoniecznie młody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Delta 350W z allegro. Sporo lepsza i pewniejsza niż ten colorshit. I spokojnie się zmieścisz poniżej 50zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 A ciche to jest?zapomniałem dodać,że ma to być coś w miarę cichego..ostatecznie mam 12cm wiatrak po śp. feel II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) Głosna być nie powinna. Mam na chacie deltę 400W z wentylatorem 80mm i nie jest zbyt głośna, słyszalna ale nie można powiedzieć, że głośna. Delty 350W są też w wersji z wentylatorem 120mm więc powinny być jeszcze cichsze. Np takie cudo: http://www.allegro.pl/item541843205_delta_...ss_wroclaw.html Edytowane 31 Stycznia 2009 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Delty cichutkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) Lepiej brać deltę 350AB, będzie miała wtyczkę 24pin i sata. A i mocy dużooooo na 12V. Nie przejmować się tym, że ma wentyl 80mm. Będzie cicha. Taka jak ta. Edytowane 1 Lutego 2009 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) Właśnie w coś takiego celuję..próbuję coś wylicytować tanio,oby się udało. W razie czego mam wentylator 120mm od feel II uszkodzonego może go wpasuję do tej delty...Dzięki za rady. A taki stworek CHIEFTEC GPS-350-EB-101 A? Edytowane 1 Lutego 2009 przez dr.elich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Też niezła zasiłka. Może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...