mechl!n Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zobaczcie aukcje tego gościa: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=1156152 nokia 8310- 500zł (na innych aukcjach 600-800zł) nokia 6310i- 550 zł (600-800zł) HDD WD 40MB- cena minimalna osiągnięta przy 130zł HDD SEAGATE BV 80GB- cena minimalna osiągnięta przy 255zł HDD Maxtor 120GB0- cena minimalna osiągnięta przy 370zł Creative GF4Ti4200- cena minimalna osiągnięta przy 280zł i inne... Czyżby kolejny wałek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zobaczcie aukcje tego gościa: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=1156152 nokia 8310- 500zł (na innych aukcjach 600-800zł) nokia 6310i- 550 zł (600-800zł) HDD WD 40MB- cena minimalna osiągnięta przy 130zł HDD SEAGATE BV 80GB- cena minimalna osiągnięta przy 255zł HDD Maxtor 120GB0- cena minimalna osiągnięta przy 370zł Creative GF4Ti4200- cena minimalna osiągnięta przy 280zł i inne... Czyżby kolejny wałek? hmmm, podejrzewam, iż bardzo prawdopodobne że to jakieś wałki albo kradzione, btw koleś ma wiekszość komentarzy za sestawy simplusa troszke to dziwne, kupiłbym odniego tylko i odbór osobisty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Jesli by mial tak tanio to spoX! Ale bardzo mozliwe ze koles robi przekret. Czas pokaze jakie komentarze bedzie mial:)!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 hehehe to pewnie bedzie tak samo jak z tymi GF4ti4200 jak gosc w konia robil :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Bardzo mozliwe ale tamtem koles mial nabite komentarze za tapety i takie tam sprawy! A ten mial juz czesci w miare normalne wiec zobaczymy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 wsumie nie ma się co podniecać, sam czesto wystawiam przedmioty warte pareset złotych bez minimalnej za złotówke, btw tak się teraz najbardziej opłaca :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Wg mnie na bank walek, zobaczcie ze wszystkie aukcje koncza sie w mniej wiecej w tym samym czasie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Hmmm to o niczym nie swiadczy! Jesli koles wystawial wszystkie po kolei to ja sie nie dziwie ze sie koncza mniej wiecej o tym samym czasie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Przynajmniej brzydko pachnie ;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12206814 Lokalizacja: podkarpackie pią 11 kwi 2003 21:05:02 CEST wygrywa: adamm34 (0) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12206701 Lokalizacja: podkarpackie Wygrywa znowu z 0 komentarzy http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12398814 15 kwietnia Lokalizacja: pomorskie (przeprowadzil sie ;) ? Najwyższa oferta: magdalena43 (0) Aktualne aukcje: Lokalizacja: zachodnio-pomorskie Dosyc szybko sie gosc przemieszcza po Polsce, nei sadzicie ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 wsumie nie ma się co podniecać, sam czesto wystawiam przedmioty warte pareset złotych bez minimalnej za złotówke, btw tak się teraz najbardziej opłaca :roll: Spoko, spoko- ale przyznasz, że jest różnica między aukcją BCM a aukcją z ceną minimalną niewspółmiernie niską do wartości przedmiotu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 moze zrobimy jakies zaklady? ;) ja obstawiam na przegiecie [przekret ;)] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Ja po kontakcie z tym gościem http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1093989 stałem się bardzo podejrzliwy. Nie wierzę już w okazje na Allegro. U roberto45 podpało mi to, że nie wysyła za pobraniem, a wszystko jest płatne z góry przelewem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 hmmmm jednak mnie przkonaliscie jest to napewno jakiś wałek :cry: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 przeciez nikt nie szuka jak tu by sprzedac jak najtaniej, tylko normalne ze kazdy szuka frajera, ktory kupi gowno za duze pieniadze wiec trudno zeby to nie byl walek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 wsumie nie ma się co podniecać, sam czesto wystawiam przedmioty warte pareset złotych bez minimalnej za złotówke, btw tak się teraz najbardziej opłaca :roll:nie czaje jak ci sie to opłaca. Jest przecież rysyko i to spore że nie kupią za cene w miare normalną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 raczej sie tak nie zdarza, a jak juz ma sie tak stac to qmpel od ciebie kupuje no i jestes prowizje w plecy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 a propo tego kolesia - to wiecie - pamietacie GSM_Wiesiek. Mozesz przeciez nabic sobie komentarze wczesniej za gowna - aukcje przeciez po miesiacu znikaja - pozniej robisz kilka "udanych" fikcyjnych tranzakcji - i prowizja w plecy - a pozniej mega walek i wszystko odzyskujesz z nawiazka - nigdy nie kupuje bez odbioru osobistego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 jak to tam bylo z tymi GeForce'ami tzn. jak to sie skonczylo (to chodzi o te za 380 zl)? A co do aukcji bez ceny minimalnej to sie robi tak ze pod sam koniec jak cena cie nie satysfakcjonuje to wywalasz wszystkich z aukcji i ja konczysz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Hmmm - troche nieuczciwy sposob - mozna sobie wrogow narobic - pozniej cos u ciebie wygra i da ci negatywa - chyba ze od razu wszystkich wpisujesz na czarna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 wsumie nie ma się co podniecać, sam czesto wystawiam przedmioty warte pareset złotych bez minimalnej za złotówke, btw tak się teraz najbardziej opłaca :roll:nie czaje jak ci sie to opłaca. Jest przecież rysyko i to spore że nie kupią za cene w miare normalną. jak cena będzie zaniska to przedsamiuskim końcem kończe aukcje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Hmm... Konto sprzedającego ZAWIESZONE. Może nie zapłacił prowizji, a może... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1093989 to dopiero gosc - najpierw narobil sobie pozytywow, teraz wystawil kupe aukcji, zgarnal kaske i jest ustawiony na jakis czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 ah no konto zawieszone :lol: chyba wyjdzie z tego walek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Pozwalam sobie odświerzyć wątek, bo POSYPAŁY SIĘ NEGATYWY! Heh... Ja to mam nosa do wyszukiwania oszustów na allegro- wcześniej przejrzałem GSM_Wieśka, teraz tego. Drżyjcie oszuści :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 zajebiste komentarze :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 to bylo pewne - ja nie wiem za wiara moze robic przedplaty na konto... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 "Ja wiedzialem ze tak bedzie... Ja wiedzialem..." Heh Juz od dawna nie kupuje na allegro... wyjatek to transakcja z odbiorem osobistym.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ja jak widze kolesia co ma negatywy bez kontrodpwiedzi lub tez neutrale to sie ostro zastanawiam. zresztą kontak do kolesia oraz szybkosc odpisywania i co wazne: ludzie on ma 1/3 negatywów :) co tu sie rozpisywac to nie walek to WALEC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 "Ja wiedzialem ze tak bedzie... Ja wiedzialem..." Heh Juz od dawna nie kupuje na allegro... wyjatek to transakcja z odbiorem osobistym.. Aż tak bardzo bym nie przesadzał. Nie raz już kupowałem (choć wolę sprzedawać), wpłacałem też z góry na konto. Przede wszystkim trzeba uważać, dobrze gościa prześwietlić i omijać wielkim łukiem takich co przyjmują tylko przedpłatę na konto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Allergo schodzi na psy i jest to głównie wina pracowników Allergo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...