pavel54 Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 (edytowane) Witam interesuje mnie obudowa w tej cenie, najlepiej zeby miala duzo przegrodek na dyski bo mam ich 4, dobrze tez by bylo zeby mozna bylo zamontowac dodatkowe wentylatory. Konfig jak w sigu. a i obudowa ma byc bez zasilacza :wink: Edytowane 11 Lutego 2009 przez pavel54 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beereq Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Może cooler master centurion albo cavalier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visage Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Antec 300 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek.M Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 W cenie około 250 ja także polecam Antec Three Hundred Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 A czy w tym antecu 300 kabel 24pin do zasilanie plyty glownej dosiegnie do mobo?? poniewaz zasilacz jest umieszczany na dole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek.M Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Na pewno dosięgnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...