bongoo Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Mam pytanie odnośnie Rapidshare.com przy wykupionym dostępie Premium. Jeśli jestem w sieci gdzie kilka osób ma ten sam zewnętrzny numer ip i będę ściągał przez opcję premium, to czy pozostali będą musieli odczekać po moim ściąganiu odpowiedni czas, tak jak jest to przy opcji darmowej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucius Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 tak , bo to bedzie twoje premium nie ich . premium jest na cookie wiec indywidulanie na przegladarke , czy tam jakos tak - nie znam sie ; p . pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
USB Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Chyba nie ten dział ;) Konto premium nie ma wpływu na ściągnie "free". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Nie wiem czy dobrze się zrozumieliśmy. Tzn. nie ma też NEGATYWNEGO wpływu na ściąganie "free"? Czyli ściągam premium, a osoby ściągające darmowo nie muszą odczekać po moim ściąganiu odpowiedni czas (tak jakby nikt nie ściągał z danego ip)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Nie dosc ze zly dzial, to sam wydajesz sie jakis nierozgarniety. Nie ma wplywu, bo powiedzmy, ze to dwa konta - konto gosc i konto premium, one sa niezalezne. Oczywiscie bedziesz spowalnial sciaganie innnym bo macie przeciez to samo lacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Dzięki, właśnie o taką odpowiedź mi chodziło. Jacek mogłeś zaoszczędzić mi tych komplementów. Przepraszam za zły dział bo widzę, że bardzo razi. Temat można przenieść, zamknąć etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...