Ruido Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Co sadzicie o tym projekcie ? http://www.republika.pl/ruido/projekt%201/index.htm Wiem ze nie ma jeszcze zadnych podstron ale chodzi mi o sam wyglad :D Co byscie zmienili/dodali :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 prosto i przejrzysnie.. póki co może być ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 spoko luxik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Luzik. Czekam na calosc. Bo wyglada narazie niezle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 eee dzieks :oops: :roll: Hmm tylko mam problemik z menu, mam pomysl zeby to zrobic w formie pergaminu ale za holere niewiem jak sie za to zabrac :? moze moglby mi ktos z menu pomoc (czytaj zrobic za mnie :D :roll: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 bardzo fajnie :D teraz tylko ukonczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Graficznie ładnie - przejrzyście i czytelnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 to jest dobrze zrobiona strona 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 mi sie podoba, chodziaz oczywiscie dodalbym cos od siebie:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...