mateuszNowickI Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam mam problem posiadam 2 rdzeniowego AThlona 5000+ i mam zainstalowany system Windows XP SP1. i jak klikam prawym przyciskiem myszy na mój komputer to wyskakuje mi takie coś jak pokazałem w załączniku. Czy to oznacza że wykorzystuje tylko 1 rdzeń???? proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Wszystko ok. Screeny dawaj z cpu z. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 (edytowane) a czego sie spodziewales;P raczej OK edit: andrew777 byl szybszy ;) Edytowane 16 Lutego 2009 przez domban214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszNowickI Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Wszystko ok. Screeny dawaj z cpu z. Tzn. że system używa wszystkich rdzeni procesora??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Jedynym problemem jest wersja systemu, której uzywasz. Z procesorem jest wszystko dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszNowickI Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Jedynym problemem jest wersja systemu, której uzywasz. Z procesorem jest wszystko dobrze. teraz planuje zainstalowac Windowsa SP SP3 pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Włącz sobie menadżer zadan i daj wydajność i masz 2 okna dla 2 rdzeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszNowickI Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Włącz sobie menadżer zadan i daj wydajność i masz 2 okna dla 2 rdzeni. 2 rdzenie sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 czyli wszystko w porzadku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...