IGREK! Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 (edytowane) Witam jak wiecie cała seria oto tych dysków jest wadliwa akurat trafil mi sie firmware sd15 na stronie seagate jest do sciagniecia firmware ktory zapobiega przed padnieciem dysku i teraz pytanie, koniecznie musze wypalic iso na plycie i botowac? czy moge normalnie otworzyc przez deamon toolsa, niestety nie posiadam nagrywarki ani cdromu dzieki czekam na sprawdzone odpowiedzi pozdro Edytowane 18 Lutego 2009 przez IGREK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthaios84 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Koniecznie wypalić na płycie, ten obraz jest bootowalny, uruchamia czysty system. Generalnie nie zaleca się updateowania BIOS'u, firmware'u etc. pod systemem Windows, najlepiej robić to pod czystym DOSem. Pożycz napęd od kolegi ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGREK! Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Dzieki wielki temat do zamkięcia :) a jak tam Twój dysk? może być pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthaios84 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Ogólnie dyski sprawują się dobrze, problem przed updatetem też z nimi nie miałem. W macierzy pracują rewelacyjnie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGREK! Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Dzieki, czyli po updacie jesteś:) Do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
USB Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Koniecznie wypalić na płycie, ten obraz jest bootowalny, uruchamia czysty system. Generalnie nie zaleca się updateowania BIOS'u, firmware'u etc. pod systemem Windows, najlepiej robić to pod czystym DOSem. Pożycz napęd od kolegi ;).Jeśli ma sie stabilny system, to raczej nie powinno być kłopotów. Do swojej mobo wgrywałem biosa właśnie w Windowsie i wszystko poszło bezproblemowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthaios84 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Jeśli ma sie stabilny system, to raczej nie powinno być kłopotów. Do swojej mobo wgrywałem biosa właśnie w Windowsie i wszystko poszło bezproblemowo. Pod warunkiem, że ma się stabilny system, co automatycznie wyklucza windows'a. IMHO aktualizacja BIOSu przez Windowsa to szukanie problemów, nigdy nie wiadomo kiedy Windows dostanie focha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...