michalak Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 ta myśl mi nie daje spać od kilku dni. CO wybrać GF4 Ti4400 czy CREATIVE NOMAD mp3 dap jukebox? A drugie to Gainward GF4 czy winfast GF4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 1 pytanie: :) 2 pytanie kilka postow nizej jest topic "brac czy nie ???" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 GF'a mozesz podkrecic......nie wiem jak z Nomadem ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Bierz GF i gainwarda (byle GS). Nie dosc ze teraz bedziesz mial lepszy sprzet, to w przyszlosci latwiej sprzedaz. Mp3 sie slucha z kompa i z porzadnym sprzetem, a nie w jakis duperelowatych sluchawkach. Przez takie mobilne sluchawki to ja sobie moge kaset sulchac a nie mp3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Ja bym na twoim miejscu kupił grafe i odtwarzacz mp3 ale taki na płyty, wejdź na www.ws.pl jest tam kilka ciekawych ofert. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 hmmmmm powazna sprawa :idea: to i to ale zajdzmy na ziemie biez gianwarda , asusa bym se odpuscil 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Bierz GF :) A jak chcesz konieczne muzyke to poszukaj sobie NetMD, taki MiniDisci tylko że muze z kompa nagrywasz. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 a nie chcialbys sprzedac gf2???? panie michalak??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Bierz GF'a, ale nie 4400 tylko 4200 od Gaiward'a GS, albo 4400 od Leadteka z Tweak'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 jak będe kupował gf4 to oczywiście sprzedam gf2 tylko nie wiem za ile a czy ASUSY są lepsze od gainwarda ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...