Aster_Jedi Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Który system chłodzenia wodnego proponujecie kupic do Athlona XP 1700+?? Procek nie jest podkrecany. Chodzi mi o tani zestaw ktory moshna rozbudowac o blok GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 najlepiej samemu sobie kupic osobno kazda czesc i zlozyc bo zestawy sa zazwyczaj g*** warte (przyklad - CPC ) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 moze jakis od mate ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 albo samemu skompletowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacktotheblind Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 a ja mam takie cos na ahlona 1700+ :> BlackBox, chlod: Chevette. MJ1000+zbiornik, 1m eheim 12/16 http://members.lycos.co.uk/gterror ostatnie foto to temp jaka uzyskalem najmniejsza (19 stopni w pokoju -otwarte okno :D ), norma to 32 stopnie przy 24 w pokoju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster_Jedi Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 I ile za nie dales?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Nie polecam CPC (zbyt malo wydajne ale tanie), proponuje chlodnice znalesc na szrocie nagrzewnice w cenie ok 30zl, pompka w sklepie akwarystycznym za jakies 45zl, a bloczek trzeba juz kupic u mate'a najlepiej - no chyba ze masz dostep do frezarki, wtedy idziesz do sklepu elektrycznego lub hurtowni czy zakladu i prosisz o plaskownik miedziany taki jak w szafach rozdzielczych i jedziesz sam a koszt nie wyjdzie poz 100zl :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 [....]plaskownik miedziany taki jak w szafach rozdzielczych[....] :)) Gdzies ty widzial w szafach rozdzielczych takie plaskowniki ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rampage Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 ja Ci polecę to co mam: - blok Orbital od Mate'a - rewelacja - pompka - bylejaki syf - ja mam Resun SP2500 - 1500l/h, 17W - nagrzewnica - Fiat125p - przerobiona (wywalony zaworek i wlutowany kawałek miedzianej rurki) - niestety wadę miała jedną, że caczęła się "pocić" po tygodniu, ale klej do taśm od taśmociągów kopalnianych :D (Cement2000) załatwił sprawę - ciekło ma łączeniu płaskownika ze zbiorniczkiem - brak wentylatorów - bo temperaturka w normie :) Koszt - niewiele ponad 200zł Efekt - 100MHz więcej z Athlona t-bird 1GHz - czyli już 1466MHz stabilnie, vcore 1,85V - temperatura około 40 - 45C - w zależności od temp. w pokoju. Taki zestaw to poprostu rewelacja - od miesąca mam WC i dziwię się tym, którzy jeszcze jadą nał cłodzonku powietrznym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...