wreq Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Przyszedł czas na zmianę procesora - zwłaszcza że możliwości obecnego kończą się na ~3GHZ :( Myślałem nad nowymi Phenomami - tyle że X3 a nie X4 - ktoś miał już jakąś styczność z nimi ? Kwota do wydania około 550zł, reszta sprzętu jak w podpisie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teneo Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Ja poczekałbym troszeczkę. Prawdopodobnie w ciągu kilku miesięcy złotóweczka nieco się wzmocni a AMD obniży ceny i wtedy można będzie za 500 zł dostać AMD Phenom II X3 720 Black Edition z odblokowanym mnożnikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Bierz nowego Phenoma II X3 710 s.AM3 będzie chodził jak malina pod nowymi płytami na AM3 i starymi AM2+, można go trochę podkręcić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Chyba żartujesz. X3 710 nie jest opłacalny przy X3 720 BE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Przy obecnych cenach myślę że jest opłacalny, jest ponad 100zł tańszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beereq Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Również polecam w tej cenie Phenoma 710 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) dzięki za pomoc... 710 już zamówiona (nie chcę przekraczać założonego budżetu, a 720 to już dużo większy wydatek...) - zdam relację jak troszkę się nim pobawię ;) Edytowane 1 Marca 2009 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...