Jacek Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Amm zwalony dysk.. nieco gorzej niz kiedys się schranił bo teraz nie moge uruchomić partitiom magica :( Dane jakie mogłem i w sumie chciałem ju zodzyskałem tylko ze musze jakosdoprowadzic go powtrnie do uzytku :? jest to dysk ibm'a.... musze jakos usunac partycję :/ Znacie jakieś programy?? Na chama ale zeby usunąć :) prosze o pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Jak PM nie idzie to nie ciekawie. Spróbuj Ranish Partition Manager 2.43(chyba najnowasza) A linka nie pamiętam. poszukasz bo łatwo znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Ranish PM :) albo może jakiś soft IBM'a - spróbuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 jakaś stronka z Ranish PM{/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 teraz dobry linkteraz dobry linkteraz dobry link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 O dzięki za programy. A pytanko .. zanim zrobię restart i będę sie męczyć z tym hdd :/ M ktoś moze "active partition recovery" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Dobtra a znacie eszcze jakies?? Podczas poprzedniej awarii uratował mnie zwykły fdisk!! :) Nie tam jakieś dziwaczne ptogramy ;) Teraz tez go uzyłem.. stworzył partycję ale po trestarcie kompa znów to samo.. brak partycji i dziwne odcyty! :/ Pomocy!! :) MAm xp i brak ikonki dysku w windzie.. wykrywa gojak trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...