Micho74 Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) Witam Was ( po raz pierwszy na forum ) sfajczyła mi się płyta a8n sli, postanowiłem ją wymienić najprawdopodobniej na asrock a780gxe plus phenom X3 710,( alternatywa to EP45dsl3 i C2 7400 - no wtedy oczywiście grafa zewnętrzna ) i tak zastanawiam się czy jest sens montowania na tej płycie mojej starej grafy GF 6800 jak ona ma się do tej zintegrowanej w asrocku, ( oczywiście za jakiś czas zamierzam kupić lepszą grafę ale na razie pojadę na starej - gram trochę w Red orchestra i Il2sturmovik ) wielkie dzięki ( jak podobny temat był już przepraszam ) POzdr Edytowane 8 Marca 2009 przez Micho74 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 A jak ma się maluch do mercedesa?... GF oczywiście sporo szybszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 No ja na Twoim miejscu sprzedał bym tego Gf6800 póki jeszcze coś za niego można dostać. Tą kasę odłóż już na nową kartę,a na razie przemecz się na integrze która nie jest taka zła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) GF6800 jest oczywiście sporo lepszy, ale jak napisał kolega wyżej lepiej chyba będzie ją opchnąć i dozbierać do czegoś lepszego. Te gry powinny na tej integrze śmigać nie najgorzej. Edytowane 8 Marca 2009 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...