cooger Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 EEEEE bardzo mi się to niepodoba wygląda jak kocioł do C.O :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cooger Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Hehe tylko nie myślcie, że to moje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Piekne moze nie jest, ale dziala pewnie i liczy sie wklad pracy w to wlozony, jak dla mnie moze byc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 hehe mi sie podoba - podobaja mi sie budy tak nowatorsko przerobione :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 No napewno jest szokująca :!: :D Zastanawia mnie tylko: po co zrobił taki długi komin :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Ta rura mi sie nie podoba ale wiatraczki są fajne ogólnie to pewnie miało być praktyczne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 ZAJEBISTE :D:D. Kocham takie projekciki :D. Precz z ładniutką "przylizaną" budą ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 A ma ktoś linka do szczegułów i wyników tego systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zastanawia mnie tylko: po co zrobił taki długi komin :lol: Może kolo nie chce się shylać przy uzupełnianiu płynu 8) Zakład karny :?: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 No napewno jest szokująca :!: :D Zastanawia mnie tylko: po co zrobił taki długi komin :lol: To bong pewnie, co innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 to raczej nie jest bong - jak ma chlodznice z boku - tylko taki smieszny zbiornik wyrownawczy ale najwazniejsze - jest to zestaw mobilny :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 to raczej nie jest bong - jak ma chlodznice z boku - tylko taki smieszny zbiornik wyrownawczy ale najwazniejsze - jest to zestaw mobilny :)) racja :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 TUTAJ macie linka do całej galerii. Jak dla mnie: HEAVY METAL :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HP Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Fajne :) ;ciekawe ile czasu zajeło mu wykonanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 ni niezłe to wygląda jak silnik od traktora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 ciekawe co ma pod maską ten kocioł :lol: mi sie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 widać gość ma zamiłowanie do maszyn parowych :))) a tak pozatym to ma wypas z tym WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 EEEEE bardzo mi się to niepodoba wygląda jak kocioł do C.O :?he he mialem to samo skojazenie :twisted: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 EEEEE bardzo mi się to niepodoba wygląda jak kocioł do C.O :?he he mialem to samo skojazenie :twisted: :lol: :lol: :lol:kocioł do C.O to moze nie ale piec na opał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Szczerze powiedziawszy tez bym sobie taki "piecyk" w pokoiku postawil, zawsze to cos mniej monotonnego niezeli normalna niezbyt oplywowa tradycyjna obudowa. Przyjda wakacja, a najwazniejsze fundusze to tez nad czyms takim pomysle. Pozdro i wyrazy uzania dla Mr cooger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 ja tez takie coś chcę ale nie wiem czy właśnie będzie kasa, a tak wogółe to po co ten komin w tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 ja tez takie coś chcę ale nie wiem czy właśnie będzie kasa, a tak wogółe to po co ten komin w tym :)Ten "komin" to pojemnik na ciecz chłodzącą i odpowietrzacz układu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 tak myślałem bo tam idą rurki od wc spoko pomysł zamiast zwykłego szarego pojemnika taki komin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...