arczisdb Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Witam. Zauwazylem ostatnio ze na ekranie mam jakies zabrudzenie (jakis paproch czy cos) jak sie okazalo nie jest on od zewnetrznej strony ekranu a wewnetrznej. nie mam pojecia jak sie dostal miedzy matryce a oslone ekranu. Mam pytanie co teraz najlepszego zrobic? Oddac do serwisu na przeczyszczenie? Przyznam ze jest to dosc denerwujace ;/ pozdrawiam Arczi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Jeżeli na pewno nie jest to zanieczyszczenie z zewnątrz to z racji że prawdopodobieństwo dostania się czegoś między matrycę a osłonę jest znikome , to niestety masz pewnie do czynienia z martwymi pixelami i tu niestety raczej nic nie poradzisz o ile monitor nie jest nowy i nie miał gwarancji na pixele (jeżeli była to dużo krócej niż zwykła gwarancja). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=Ts8rGO_6g3s&...feature=related taki sposób były dobry na zabrudzony ekran od środka gdyby tylko było to możliwe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...