SteelSeries Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Mam zamiar kupić nowy monitor, czym się muszę sugerować c kupując go ? Będzie Mi on służył najczęściej do gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 http://forum.purepc.pl/Monitory-f57.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maxsp2 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 A wiec najlepiej : najlepiej jak bys uzyl porównywarek.I szukał czegoś z 3 lata gwarancji oraz matryce 5ms lub 2ms oraz DVI. przykładowo miej wiecej przy uzyciu porównywarek :) Ja bym polecal LG ze wzgledu na gwaracje 30 dni na kazdy pixsel lub subpixsel. Przykładowo LG W2242SBF. Do tego tez trzeba mie wydajna grafike typu 9800.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteelSeries Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Karte mam taką GeForce GTX260 Gainward 896MB, DDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E Limited Edition 216S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy1 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Ile chcesz wydać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteelSeries Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 800zł max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ja mam tu taki artykuł który troszeczkę bardziej szczegółowo mówi na czym powinniśmy się skoncentrować przy wyborze nowego monitora. http://www.agito.pl/porady/jak-wybrac-moni...d.agito.56.html Proponuję rozpatrzyć takie propozycję Benq E2200HDA Samsung T 220 LG W2261v Wszystkie te monitory mają bardzo dobre parametry. Benq ma jeszcze dobrą cenę ale nie ma gniazd cyfrowych. Ale zdecydował bym się na LG ze względu na gwarancję i jakość obrazu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...