mikaelus Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Taaa, temperaturki na Epoxie :/ U mnie pokazuje 25-30C :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ł@p@ Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 na moim Epoxie temp wskazuje 48-49st w ekstremalnym "stresie". Czy to oznacza ze temp jest o wiele wyzsza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 na moim Epoxie temp wskazuje 48-49st w ekstremalnym "stresie". Czy to oznacza ze temp jest o wiele wyzsza? Napewno. U mnie GHigabyte gdzie czujnik temperatury dotykal do procka pokazywal od 50 do 63st a Epox dajed teraz 38st :) a konfiguracja procka i cala reszta sprzetu jest taka sama. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 zna ktos dokladna spesyfikacje kodeka na tej plycie glownej. SB to VT8235. Chodzi mi o obslugiwane funkcje itp. Podlaczylem do tego kodeka swoje glosniczki 4.1 i tylny kanal jest ledwo slyszalny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...